HyperX cluod 2 vs Rampage Drop Plus

endersahin11

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 1 yıldır James Donkey 710 200 TL bandında olan kulaklığı kullanıyorum ve yeni kulakliga geçme kararı aldım ve 450 TL'ye Rampage Drop Plus modelini almayı planlıyorum sizce HyperX Cloud 2'ye 780 TL verilir mi yani arasında büyük kalite ve çok büyük bir performans farkı olur mu parasının hakkını verir mi kullanan arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim param drop plusa yetiyor ama 300 TL daha koyabilirim galiba fark nasıl olur acaba ya da James Donkey'le arasında 600 TL'lik devrim niteliğinde fark yaşar mıyım endişeliyim biraz

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir konuda bu yazıyı yazdım, ne HyperX Cloud 2 Drop Plus'ın rakibidir, ne de Drop Plus HyperX Cloud 2'nin rakibidir, ikisininde bir sürü artısı ve eksisi mevcut, ses kaliteleri birbirine çok benziyor, ben ilk denememde aradaki farkı hiçbir türlü anlayamadım ama bazı yerlerde biri diğerini bazı yerlerde isi diğeri onu geçiyor gibi bir şey.

Anladım zaten izlediğim videolarda da aynı konulara değinmişlerdi ben f/p konusunda drop plus alma taraftariydim lakin alinirmi yorumlarında rampagenin kalitesinden çok söz ediliyordu yok ona o verilmez ona vereceğine hs35 al felan ama çok teşekkürler galiba drop plus alacağım

Bütçen yoksa drop Plus, bütçem var sorun yok diyorsan Cloud 2. ikisininde birbirlerinden farkı var ama çok bir fark hissedileceğini sanmıyorum. Kendimde drop Plus kullanıyorum

Cloud 2 ile Drop Plus karşılaştırılamaz modeller, ikisi de iyi ama kendi fiyat aralığının en iyileri. Eğer 700'e kadar çıkabiliyorsanız bunu öneririm:

Rampage kalitesi falan doğru değil, Rampage ve Gamepower gibi markalar başka markların ürünlerini alıp logo basarlar, bir ürün kalitesizken diğer ürün çok kaliteli olabiliyor, zaten herkes kulaklıktan bahsederken Drop Plus diyor Rampage demiyor, çünkü Rampage demek biraz ihanet gibi oluyor, eğer bu ve bunun gibi markalardan alınacak ise ciddi derecede araştırıp öğrenmen lazım öyle alman lazım.

Hocam ben 200 TL daha ucuz olan eksa e900 pro yu da inceledim zaten aynı ürün yani kullanıcı yorumları olarak herkesin bayıldığı bir ürün olmuş tanıdık kullanıcılara da sordum gayet memnunlar bende bugün sipariş verdim drop plus modelini yani ailem 150 daha ver en azından servise erişim daha kolay olsun piyasası olsun diye inşaAllah memnun olurum üründen

Hayırlı olsun, AliExpress'ten alınan ürünlerin garantisi olmuyor diye biliyorum ben 2 yıl garantisi var diye almıştım Drop Plus'ı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…