HyperX Clutch Gladiate alınır mı?

ftlX0

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580 8 gb + ryzen 5 5500 16 gb 3200 mhz gskill ram (2x8)
Bütçem bu seviye 1300-1500 daha fazla çıkmak istemiyorum. Canım çektiğinde Mortal Kombat falan oynayayım bana yeter. Bu kol iyi midir önerir misiniz? Veya bu bütçede önereceğiniz başka kollar var mı?

Bütçem bu seviye 1300-1500 daha fazla çıkmak istemiyorum. Canım çektiğinde Mortal Kombat falan oynayayım bana yeter. Bu kol iyi midir önerir misiniz? Veya bu bütçede önereceğiniz başka kollar var mı?
Hocam aldınız mı? Almışsanız memnun musunuz?

Hocam aldınız mı? Almışsanız memnun musunuz?

Vallahi almadım. Bu zamanlarda bir arkadaşım almıştı, hala kullanıyor o bir şikayetini görmedim. Alırsam bir Controller bunu almayı düşünüyorum hala.

Aldınız mı hocam? Kolu düşünüyorum bilgi var mı?

Pardon hocam indirim bitmiş. Dün sepete atmıştım ben de o yüzden var gözüküyordu. Tekrar indirim olabilir yine de siteden t7 modelini takip edebilirsiniz

Pardon hocam indirim bitmiş. Dün sepete atmıştım ben de o yüzden var gözüküyordu. Tekrar indirim olabilir yine de siteden t7 modelini takip edebilirsiniz
Merhaba Gamesir sitesinden vereceğimiz siparişler de gümrük vergisi çıkıyor mu ?

Merhaba Gamesir sitesinden vereceğimiz siparişler de gümrük vergisi çıkıyor mu ?
Evet çıkıyor. Şu anda Türkiye'de bu kol 1900 lira civarında, gamesir sitesinden de indirimdiz aldığımızda yakın fiyata geliyor. Eğer indirimli bulursanız daha ucuza gelir

Evet çıkıyor. Şu anda Türkiye'de bu kol 1900 lira civarında, gamesir sitesinden de indirimdiz aldığımızda yakın fiyata geliyor. Eğer indirimli bulursanız daha ucuza gelir
gümrük vergisi nasıl çıkıyor ki? 150 euroya kadar yok diye biliyordum ya da 30 euroya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…