A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #1 HyperX Clutch gladiate ve 8bit do Ultimate C arasında hangisi daha iyi? Ikinci el gamepad veya Logitech düşünmüyorum.
HyperX Clutch gladiate ve 8bit do Ultimate C arasında hangisi daha iyi? Ikinci el gamepad veya Logitech düşünmüyorum.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 6 Kasım 2024 #2 ARoolse dedi: HyperX Clutch gladiate ve 8bit do Ultimate C arasında hangisi daha iyi? Ikinci el gamepad veya Logitech düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 8bit Do daha iyi. HyperX'te titreşim çok çok az diyorlar.
ARoolse dedi: HyperX Clutch gladiate ve 8bit do Ultimate C arasında hangisi daha iyi? Ikinci el gamepad veya Logitech düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 8bit Do daha iyi. HyperX'te titreşim çok çok az diyorlar.
A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 519 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #3 Sinyor Ezio Auditore dedi: 8bit do daha iyi. HyperX'te titreşim çok çok az diyorlar. Genişletmek için tıkla... Titreşim çok önemli değil benim için onun dışında özellikleri arasında fark var mı?
Sinyor Ezio Auditore dedi: 8bit do daha iyi. HyperX'te titreşim çok çok az diyorlar. Genişletmek için tıkla... Titreşim çok önemli değil benim için onun dışında özellikleri arasında fark var mı?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 6 Kasım 2024 #4 ARoolse dedi: Titreşim çok önemli değil benim için onun dışında özellikleri arasında fark var mı? Genişletmek için tıkla... HyperX kablolu, 8 Bit Do kablosuz.
ARoolse dedi: Titreşim çok önemli değil benim için onun dışında özellikleri arasında fark var mı? Genişletmek için tıkla... HyperX kablolu, 8 Bit Do kablosuz.