HyperX Clutch Gladiate vs. ROG Raikiri vs. Xbox 9. nesil

Fronzy

Hectopat
HYPERX Clutch Gladiate Kablolu Oyun Kumandası (Xbox) Fiyat & Özellik | MediaMarkt

Bu 3 model arasında kaldım. En temizi Xbox 9. nesil almak fakat kablosuz kullanmak için dongle falan almak gerekiyormuş. ASUS'u beğendim hem de ekranlı ama YouTube'dan videosunu falan bulamadım. HyperX hem ucuz hem de kaliteli, HyperX düşünüyorum, kullanan varsa bilgi verebilir mi? Gamepad'den fazla bir beklentim yok; FIFA, Need for Speed, Forza vs. oynuyorum. Şu anda Logitech F310 kullanıyorum, memnunum fakat titreşim falan olmaması can sıkıcı oluyor ve uzun kullanımda el ağrıtıyor.

Xbox'ı bluetooth ile kullanabiliyorsunuz. 100 200 TL'ye bluetooth adaptörü alınabiliyor, dongle ile sadece ekstra kolun üzerindeki 3.5mm jack'ı çalışmaya başlıyor, bluetooth ile çalışmıyor.

Diğer ikisi ise kablolu, ben sırf bu yüzden xbox'ı tercih ederdim.

Xbox'ı Bluetooth ile kullanabiliyorsunuz. 100 200 TL'ye Bluetooth adaptörü alınabiliyor, dongle ile sadece ekstra kolun üzerindeki 3.5mm Jack'ı çalışmaya başlıyor, Bluetooth ile çalışmıyor.

Diğer ikisi ise kablolu, ben sırf bu yüzden Xbox'ı tercih ederdim.

Öyle gecikme oluyor diye duydum.

Öyle gecikme oluyor diye duydum.
Ben kendi kullanımımda öyle keyif bozacak veya dikkat dağıtacak bir gecikme yaşamadım. Genelde yarış oyunlarında ve dövüş oyunlarında kullandım. Adaptör olarak ucuz ve idare edecek olarak bunu kullandım:
Ayrıca Type C ile de kablolu kullanabiliyorsunuz.

Birde bunların dışında forumda 8bitdo kontroller öneriliyor forumda, hall efectli ve kablosuz dongle yanında gelen. Hatırladığım kadarı ile xbox wireless'dan daha ucuzdu. Forumda hakkında bir sürü konu olması lazım, araştırmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
İçlerinden en mantıklısı Xbox. Bluetooth ile doğrudan bağlantı kurabiliyorsunuz. Satacak olduğunuz zaman piyasası var çünkü milyonlarca konsol kullanıcısı var. Bluetooth ile bağlantıda herhangi bir gecikme hissettirmiyor şuan laptopta. Cihazın tek dezavantajı pilli olması. Ya şarj edilebilir pil ile şarj aleti alacaksınız ya da kendi şarj edilebilir bataryasını alacaksınız. Bir diğer seçenek te "Elite Series 2" olarak geçen premium kolu. Hem malzeme kalitesi olarak çok iyi hem de dahili batarya içeriyor. Type-c ile şarj edebiliyorsunuz. Daha bir kaç gün önce yurtdışından gelme 0 ürünü 3250 TL'ye aldım sarı site üzerinden.

Büyük bir olasılıkla kablosuz kullanmam sadece kabloyla oynarım bu yüzden HyperX daha mantıklı geliyor ama yine de karar veremedim.

Kimisi çok dandik diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı