E erenprxn Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 119 15 Aralık 2020 #1 Merhaba elime bugün ulaşan klavyemde Tab ile 3 tuşuna aynı anda basamıyorum. Sebebi nedir sizce? Sadece 3 tuşuna basılmıyor diğer bütün tuşlara basılıyor.
Merhaba elime bugün ulaşan klavyemde Tab ile 3 tuşuna aynı anda basamıyorum. Sebebi nedir sizce? Sadece 3 tuşuna basılmıyor diğer bütün tuşlara basılıyor.
isoZz Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 407 Çözümler 1 11 Şubat 2021 #2 Aynı klavyeyi 1 hafta önce bende aldım aynı sorun bendede var. İade etmeli miyim hiçbir fikrim yok. Sen sorunu çözebildin mi?
Aynı klavyeyi 1 hafta önce bende aldım aynı sorun bendede var. İade etmeli miyim hiçbir fikrim yok. Sen sorunu çözebildin mi?
E erenprxn Hectopat Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 119 14 Şubat 2021 #3 iade ettim onun yerine xpg summoner klavye aldım. isoZz dedi: Aynı klavyeyi 1 hafta önce bende aldım aynı sorun bendede var. İade etmeli miyim hiçbir fikrim yok. Sen sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla...
iade ettim onun yerine xpg summoner klavye aldım. isoZz dedi: Aynı klavyeyi 1 hafta önce bende aldım aynı sorun bendede var. İade etmeli miyim hiçbir fikrim yok. Sen sorunu çözebildin mi? Genişletmek için tıkla...