oturak
Kilopat
Daha fazla
Herkese iyi günler. Geçenlerde sistemimi yeniledim. Eski sistemimi de sattım. Anakart işlemci ve RAM olarak sattım. i5 3470, H61 s2pv anakart ve HyperX 8 GB 1600MHz RAM. Ben satmadan önce stabil çalışıyordu. Hatta 8+8 olarak kullandım. Bir iki defa RAM ayakları toz yüzünden oturmamıştı. Sürekli bip sesi ile görüntü gelmiyordu bendeyken sistem. Görüntü alamadığını söyledi sattığım kişi ve geri aldım. Sorun şu şekildeydi. RAM'ı takınca buzzer olmadığından hata kotlarını gösteremedi. Ancak 10 saniye ilk duruyor ve sonra rest atıyor. Böyle tekrar ediyordu.
Test edebileceğim DDR3 sistemim maalesef yok. BIOS'u pilden resetlediğini söyledi. Jumper ile resetlemedi.
Aldığımda pinlerde parmak izi vardı. Yine de bu sorunu yaşamışlara danışmak istedim. RAM kesin sağlam buna eminim. Sebebi pinlerdeki kirin olma ihtimali var mıdır? Birçok yabancı kaynakta da bu şekilde geçiyor. Sizce neden olmuştur?
Test edebileceğim DDR3 sistemim maalesef yok. BIOS'u pilden resetlediğini söyledi. Jumper ile resetlemedi.
Aldığımda pinlerde parmak izi vardı. Yine de bu sorunu yaşamışlara danışmak istedim. RAM kesin sağlam buna eminim. Sebebi pinlerdeki kirin olma ihtimali var mıdır? Birçok yabancı kaynakta da bu şekilde geçiyor. Sizce neden olmuştur?
Son düzenleyen: Moderatör: