HyperX DDR4 2133MHz RAM'in yanına hangi RAM eklenmeli?

Arjenn

Megapat
Kingston 8 GB HyperX Fury Black DDR4 2133MHz CL15 1.2V RAM'e sahibim. 4 GB RAM eklemek istiyorum. Hangi RAM'i alabilirim? İkinci el almayı da düşünüyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.

4 değilde 8 al dual channel olsun fps artışı olur. Ben şahsen aynı marka aynı model kullanıyorum tabi sonunda sana kalmış seçmek .

4 Değil de 8 al Dual Channel olsun FPS artışı olur. Ben şahsen aynı marka aynı model kullanıyorum tabii sonunda sana kalmış seçmek.

8 GB pahalı geliyor şu an 120TL civarına 4 GB CL15 buldum. Yalnız CL15 ile takarsam ne gibi zararları olur bilgim yok.

8 GB pahalı geliyor şu an 120TL civarına 4 GB CL15 buldum. Yalnız CL15 ile takarsam ne gibi zararları olur bilgim yok.
zararı olmaz ikiside birbirinin hızında çalışır en düşük mhz olanın hızına göre bence biraz daha bekleyip 8 gb al.

4 GB daha ekleyip çok bir performans artışı bekleme. 8 GB almak için gerekiyorsa 1 ay daha bekle 8 GB al Dual Channel yap çok daha iyi ve ileriye dönük olur.

4 GB daha ekleyip çok bir performans artışı bekleme. 8 GB almak için gerekiyorsa 1 ay daha bekle 8 GB al Dual Channel yap çok daha iyi ve ileriye dönük olur.

Warzone ve tarkov oynuyorum ve 8 GB yeterli değil en az 12 GB lazım onun için çok performans artışı olması amacım değil aslında.

Warzone ve tarkov oynuyorum ve 8 GB yeterli değil en az 12 GB lazım onun için çok performans artışı olması amacım değil aslında.

Keyfin bilir dostum. İleride bir oyun çıkar 16 GB ister bu sefer 8 GB almak istersin işini garantiye al. Ha ileride yükseltirim sistemi diyorsan 3000+ MHz RAM'lere geçeceğim diyorsan 4 GB alman daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…