Sarsılmaz Kaya Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 24 24 Mayıs 2024 #1 Merhaba bugün mikrofon alacağım. İki model arasında kaldım. Fiyat farkı da bayağı var Twitch yayını için almayı düşünüyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Merhaba bugün mikrofon alacağım. İki model arasında kaldım. Fiyat farkı da bayağı var Twitch yayını için almayı düşünüyorum.
lukitas716 Hectopat Katılım 21 Eylül 2021 Mesajlar 398 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2024 #2 İkisi de kaliteli bayağı. Ben de zamanında ikisi arasında kalıp DuoCast almıştım. Tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İkisi de kaliteli bayağı. Ben de zamanında ikisi arasında kalıp DuoCast almıştım. Tavsiye ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et