HyperX DuoCast vs Fifine A6T

tasarmahmut

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, Fifine a6t ile HyperX DuoCast arasında kaldım. Hangi mikrofonu önerirsiniz.
Kullanım amacı: YouTube kanalı ve sosyal medya için içerik üretmek. Oyun videosu çekmek ve yayın açmak.
HyperX'te hem cardioid hem de omnidirectonal var. Discord sertifikası ve TeamSpeak sertifikası. Artıları bunlar.
Olumsuz yani ise uzunca bir kol standı yok maalsef.
Fifine a6t ise sadece cardioid. Ama yanında kol standı var. İkisi de zaten RGB.
Hangi kıyaslama doğru bilemedim. İkisi arasında çok da ahım şahım olmasa da birtakım farklılıklar var.
karşılaştırma
karşılaştırma 2
Fiyatlar:
itopya 2339
Amazon(Prime için) 2599

İkiside değil. A8 al. Kol dediğin şey okadar pahalı değil 200-300 birirktirir alırsın 1 tane. Ama daha kaliteli mikrofon için daha çok para vermen gerekli.

Bu arada karşılaştırma olarak çok kötü. Duocast okadar da kaliteli bir mikrofon değil.

Son düzenleme:
Yorum için teşekkürler A8'e de bakayım. Bu arada A9 da varmış. Yeni fark ettim.
Aslında elimde kol mevcut ama bu fifine modelleri için uyumlu olur mu emin değilim. Eski mikrofonum takılı şuan. Yaklaşık 1 yıl önce Amazondan almıştım. Kullandığım kol bu:
Amazon

Uyumlu olur zaten mikrofon standları hep aynı üretiliyor hepsi uyumlu oluyor birbirine.

Teşekkür ederim. Başka fikri olan var mı arkadaşlar?

Teşekkürler Sahibinden'e baktım. İçime sinmedi hiç biri hemde 2.el olmasına rağmen pahalı yazmışlar bir çoğuna sıfır fiyatında neredeyse.

Kanka öncelikle Fifine'in frekans tepkileri aşırı yüksek seviyede biri 60-20 senin attığın da 50-20 bu aralıklar gerçekten çok kötü. Diğer bakımdan DuoCast ile QuadCast arasında ses kalitesi olarak fazla fark yok. Aralarındaki fark QuadCast popfilter ile geliyor ve 2 tane daha ses modu var onun dışında Fifine ses kalitesi olarak çok daha kötü.

Teşekkür ederim. DuoCast aldım. 3 ay olacak kullanıyorum tavsiye ederim almayı düşünen varsa. Bir de şu an indirimde Amazon da. QuadCast ile arada neredeyse 1000 TL'den fazla fark var. Almaya değer. Ben yaklaşık 2500 TL civarı almıştım. DuoCast modelininde de dahili pop filtresi var. İçinde zaten. Evet 2 ses modu var.
Amazon DuoCast

bende amazondan buldum birkaç haftaya alacağım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…