enesm06 Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #1 Selamlar, DuoCast 4000 TL ve Solocast ise 2600 TL. Evde YouTube içerik üretmek ve Discord'da sohbetler icin Solocast yeterli olur mu bana?
Selamlar, DuoCast 4000 TL ve Solocast ise 2600 TL. Evde YouTube içerik üretmek ve Discord'da sohbetler icin Solocast yeterli olur mu bana?
retzi Hectopat Katılım 19 Ekim 2021 Mesajlar 199 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #2 enesm06 dedi: Selamlar, DuoCast 4000 TL ve Solocast ise 2600 TL. Evde YouTube içerik üretmek ve Discord'da sohbetler icin Solocast yeterli olur mu bana? Genişletmek için tıkla... Solocast yeterli olur. Çok çıkmaya gerek bence yok.
enesm06 dedi: Selamlar, DuoCast 4000 TL ve Solocast ise 2600 TL. Evde YouTube içerik üretmek ve Discord'da sohbetler icin Solocast yeterli olur mu bana? Genişletmek için tıkla... Solocast yeterli olur. Çok çıkmaya gerek bence yok.
enesm06 Megapat Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #3 retzi dedi: Solocast yeterli olur. Çok çıkmaya gerek bence yok. Genişletmek için tıkla... bende o şekilde düşünüyorum ancak hiç anlamafıgim için çok büyük farklar var mı emin olamadım o yüzden sorayım dedim. Benimde gönlüm ucuzdan yana teşekkür ederim
retzi dedi: Solocast yeterli olur. Çok çıkmaya gerek bence yok. Genişletmek için tıkla... bende o şekilde düşünüyorum ancak hiç anlamafıgim için çok büyük farklar var mı emin olamadım o yüzden sorayım dedim. Benimde gönlüm ucuzdan yana teşekkür ederim