G GTİCİ Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 HyperX DuoCast vs QuadCast S. Fiyat farkı önemli değil, hangisi daha iyidir?
B bk9911 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 268 Makaleler 1 11 Temmuz 2024 #3 Fiyat farkı önemli değilse zaten aynı markanın üst modeli daha iyidir ilginç bir soru
G GTİCİ Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 Mutsuz123 dedi: Sence :d. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki bk9911 dedi: Fiyat farkı önemli değilse zaten aynı markanın üst modeli daha iyidir ilginç bir soru Genişletmek için tıkla... İkisi de farklı modeller hangisi üst model
Mutsuz123 dedi: Sence :d. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki bk9911 dedi: Fiyat farkı önemli değilse zaten aynı markanın üst modeli daha iyidir ilginç bir soru Genişletmek için tıkla... İkisi de farklı modeller hangisi üst model
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.522 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 11 Temmuz 2024 #5 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 05:25 QuadCast S 06:45 DuoCast. Buyrun dinleyin kendiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 05:25 QuadCast S 06:45 DuoCast. Buyrun dinleyin kendiniz.
G GTİCİ Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #6 Merdt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 05:25 QuadCast S 06:45 DuoCast. Buyurun dinleyin kendiniz. Genişletmek için tıkla... Dinledim simdi sizin öneriniz nedir? Mutsuz123 dedi: Sence :d. Genişletmek için tıkla... Hangisini aliyim sizce hangisi daha iyi Son düzenleme: 11 Temmuz 2024
Merdt dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 05:25 QuadCast S 06:45 DuoCast. Buyurun dinleyin kendiniz. Genişletmek için tıkla... Dinledim simdi sizin öneriniz nedir? Mutsuz123 dedi: Sence :d. Genişletmek için tıkla... Hangisini aliyim sizce hangisi daha iyi
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.522 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 11 Temmuz 2024 #7 GTİCİ dedi: Dinledim simdi sizin öneriniz nedir? Hangisini aliyim sizce hangisi daha iyi Genişletmek için tıkla... Ben olsam DuoCast'ı alırım. Daha ucuz çünkü. Bir fark da seçemedim ben ikisi arasında. Performansta fark yokken neden daha çok para veresiniz?
GTİCİ dedi: Dinledim simdi sizin öneriniz nedir? Hangisini aliyim sizce hangisi daha iyi Genişletmek için tıkla... Ben olsam DuoCast'ı alırım. Daha ucuz çünkü. Bir fark da seçemedim ben ikisi arasında. Performansta fark yokken neden daha çok para veresiniz?
G GTİCİ Decapat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #8 Merdt dedi: Ben olsam DuoCast'ı alırım. Daha ucuz çünkü. Bir fark da seçemedim ben ikisi arasında. Performansta fark yokken neden daha çok para veresiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam birisi 24 bit birisi 16 bit fark olur mu?
Merdt dedi: Ben olsam DuoCast'ı alırım. Daha ucuz çünkü. Bir fark da seçemedim ben ikisi arasında. Performansta fark yokken neden daha çok para veresiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam birisi 24 bit birisi 16 bit fark olur mu?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.522 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 12 Temmuz 2024 #9 GTİCİ dedi: Hocam birisi 24 bit birisi 16 bit fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde ciddi fark. Gerçek dünyada gözlemlenmez. Orijinal CD'si ile satılan albümlerin bile çoğu 16 bit zaten.
GTİCİ dedi: Hocam birisi 24 bit birisi 16 bit fark olur mu? Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde ciddi fark. Gerçek dünyada gözlemlenmez. Orijinal CD'si ile satılan albümlerin bile çoğu 16 bit zaten.
B bk9911 Kilopat Katılım 25 Mayıs 2018 Mesajlar 268 Makaleler 1 12 Temmuz 2024 #10 Quadcast 'i 28 gün kullanıp yaşadığım sorunlardan dolayı iade ettim. Yazılım desteği yok tak çalıştır buda bazı sorunlara yol açıyor. Duocast şuan alınacak fiyatta değil 2 ay önce 2500 TL civarıydı bekleyin bence.
Quadcast 'i 28 gün kullanıp yaşadığım sorunlardan dolayı iade ettim. Yazılım desteği yok tak çalıştır buda bazı sorunlara yol açıyor. Duocast şuan alınacak fiyatta değil 2 ay önce 2500 TL civarıydı bekleyin bence.