Merhaba hocamlar. @The Prodigy Hocamla da konuşup tartıştığımız üzere RAM'lere OC yapmaya karar verdim. FPS artırmak için OC yapmak istiyorum ve daha önce hiç OC yapmadım RAM'lere. Valorant/CS2 gibi oyunlar için yapmak istiyorum yani o oyunlara en uygun hangi değerlerde nasıl yapılacaksa öyle yapsak daha iyi olur diye düşündüm. Arada hikayeli oyunlarda oynuyorum tabii ama ortalamada daha çok Valo/CS2 oynuyorum. Şuraya Thaiphoon Burner ekran görüntüsünü de bırakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. @BerkayZ87@deadfellow
ZenTimings
5-10 FPS için Dual channele geçmek istemedim. İşlemcimde AMD, sanırım uygun bir OC yaptığımızda Dual channele geçsem oluşacak fark daha az olur. Teşekkürler şimdiden.
Konularda sürekli anlatmak istemediğimden direkt böyle bir konu açıp ihtiyaç duyduğumda linkini atmaya karar verdim. Memtest86 önermek yerine bu konuyu atabilirsiniz. :) Öncelikle buradan dosyayı indirip RAR arşivinden çıkartıyoruz...
www.technopat.net
Hata alırsan DRAM Voltage 1.42v ile tekrar dene. Görüntü alamazsan BIOS pilini sökerek veya CLRTC'ye tornavida değdirerek görüntü alabilirsin.