HyperX Fury 2400 MHz RAM nasıl O.C edilir?

Skywolker26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
¤İ7 6700K
¤Asus GTX 970
¤MSI gaming m7
¤Kingston Hyperx fury 2400MHz 2x8

Sistemim kısaca bu şekilde. Işlemciyi overclock etmeye gerek yok. Zaten güçlü bir işlemci. Ama RAM biraz düşük. Acaba nasıl overclock yapabilirim RAM'leri?
Resimli veya videolu yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Video'su yapılmış zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video'su yapılmış zaten.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesajı okumadan cevabı yapıştırıyorsunuz anlamıyorum.

BIOS'undaki XPM butonunu aktif etmen gerek.

Marka takıntısı felan yaptığım yok. Benim bios o videodan farklı anlamadığım için soruyorum zaten. Boş yapmayın yazmak istemiyorsan bakma bile konuya. Anlasam yazmazdım zaten.

Kardesim şaka mısın sen ? X.M.P 2 markada da var ha asus ha msi sonuçta xmp yi devreye sokucak sen niye marka takıntısı yapıyon ?
Kimin şaka olduğu belli arkadaşım. Ben Asusta XMP özelliği yok diye bir şey söyledim mi? Hayır. XMP özelliği iki anakartta da bunuyor evet fakat XMP özelliğini devreye sokması için MSI BIOS'una ait bir video gerekli Asus değil. Farklı BIOS'lar olduğu için XMP özelliğini aynı yerlerden açma şansın olamaz zaten değil mi? Bunu düşünebilmen gerek.

Şu konuyu kilitleyin kavga çıkcak :) hallettim arkadaşlar. Biraz kurcalayınca buldum. Ama oyunda bi farkını göremedim. Hatta düz sade hali daha çok iş görüyor. Şuan tek istediğim işlemcinin fsb hızını artırmak. Onu biliyorsanız çok makbule geçer.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı