Kutay Tokay Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 6 22 Kasım 2020 #1 Selamlar. Bilgisayarıma SSD almaya karar verdim ancak 2 tane SSD arasında kaldım. Birisi bu; Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Diğeri de bu; PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) | ITOPYA Arada çok fiyat farkı yok. Sizce hangisini almalıyım? Ya da önerdiğiniz başka SSD'ler var mıdır 240GB olan? 320TL'yi geçmez ise iyi olur. up Son düzenleme: 26 Kasım 2020
Selamlar. Bilgisayarıma SSD almaya karar verdim ancak 2 tane SSD arasında kaldım. Birisi bu; Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Diğeri de bu; PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) | ITOPYA Arada çok fiyat farkı yok. Sizce hangisini almalıyım? Ya da önerdiğiniz başka SSD'ler var mıdır 240GB olan? 320TL'yi geçmez ise iyi olur. up
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #2 Kutay Tokay dedi: Selamlar. Bilgisayarıma SSD almaya karar verdim ancak 2 tane SSD arasında kaldım. Birisi bu; Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Diğeri de bu; PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) | ITOPYA Arada çok fiyat farkı yok. Sizce hangisini almalıyım? Ya da önerdiğiniz başka SSD'ler var mıdır 240GB olan? 320TL'yi geçmez ise iyi olur. up Genişletmek için tıkla... Merhaba hangisi tercih ettiniz?
Kutay Tokay dedi: Selamlar. Bilgisayarıma SSD almaya karar verdim ancak 2 tane SSD arasında kaldım. Birisi bu; Kingston 240GB HyperX Fury 3D Serisi Sata 3.0 (Okuma 500MB / Yazma 500MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Diğeri de bu; PATRIOT 240GB BURST SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma / 500MB Yazma) | ITOPYA Arada çok fiyat farkı yok. Sizce hangisini almalıyım? Ya da önerdiğiniz başka SSD'ler var mıdır 240GB olan? 320TL'yi geçmez ise iyi olur. up Genişletmek için tıkla... Merhaba hangisi tercih ettiniz?
Kutay Tokay Centipat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 6 6 Aralık 2020 #3 fix faces dedi: Merhaba hangisi tercih ettiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Patriot markasını tercih ettim ve İtopya'dan sipariş verdim ancak 15 gün olmasına rağmen hala kargoya verilmedi. Onu bekliyorum.
fix faces dedi: Merhaba hangisi tercih ettiniz? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Patriot markasını tercih ettim ve İtopya'dan sipariş verdim ancak 15 gün olmasına rağmen hala kargoya verilmedi. Onu bekliyorum.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2020 #4 Kutay Tokay dedi: Merhaba. Patriot markasını tercih ettim ve İtopya'dan sipariş verdim ancak 15 gün olmasına rağmen hala kargoya verilmedi. Onu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben samsung aldim hepside uygun bak.
Kutay Tokay dedi: Merhaba. Patriot markasını tercih ettim ve İtopya'dan sipariş verdim ancak 15 gün olmasına rağmen hala kargoya verilmedi. Onu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben samsung aldim hepside uygun bak.