kaganturky
Kilopat
Merhaba. Sistemimde HyperX Fury 3D 480GB SSD mevcut. Yaptığım test ekran alıntılarını bırakıyorum. Error scan de temiz çıktı fakat SS alamadım. Sistemde nadiren de olsa bazen dıııt şeklinde seste takılmalar oluyor. Oyunlarda bir sorun yaşamıyorum.
Sistemim:
Ryzen 5 2600
AMD RX590
Gigabyte B450M
G.Skill Ripjaws 3000MHz 8x2 RAM
Cooler Master Elite V3 600W Güç Kaynağı
Sizce bir sıkıntı mevcut mu? RAM'leri de Windows aracı ile test ettim sorun yok yazıyordu fakat RAM'lerden dolayı da takılma olabilir diye tahmin ediyorum.
Sorunum sizce nerede? SSD değerleri normal mi?
Teşekkürler.
Sistemde rastgele bir şekilde ekran gitti ve mouse ve klavyenin ışıkları da söndü ama bilgisayar çalışır haldeydi biraz bekledim ama bir değişiklik olmadı ben de resetledim ve wattman uyarısı vardı bilgisayar açıldığında. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
Sistemim:
Ryzen 5 2600
AMD RX590
Gigabyte B450M
G.Skill Ripjaws 3000MHz 8x2 RAM
Cooler Master Elite V3 600W Güç Kaynağı
Sizce bir sıkıntı mevcut mu? RAM'leri de Windows aracı ile test ettim sorun yok yazıyordu fakat RAM'lerden dolayı da takılma olabilir diye tahmin ediyorum.
Sorunum sizce nerede? SSD değerleri normal mi?
Teşekkürler.
Sistemde rastgele bir şekilde ekran gitti ve mouse ve klavyenin ışıkları da söndü ama bilgisayar çalışır haldeydi biraz bekledim ama bir değişiklik olmadı ben de resetledim ve wattman uyarısı vardı bilgisayar açıldığında. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Teşekkürler.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: