Çözüldü HyperX Fury 3D 480GB için değerler normal mi ?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Arkadaşlar ''HyperX Fury 3D 480GB 2.5'' model bir SSD'ye sahibim. 500 MB/s okuma, 500 MB/s yazma hızına sahip. Resimdeki hız değerleri normal mi, bir bakar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim 🙂.

SSD.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
1572290310314.png

Bende aynısını aldım benimkiler de benzer.

Son düzenleyen: Moderatör:
35-42 arası değişiyor, 42 üstüne çıktığını daha görmedim.
merhabalar ben 240 gblık hyperx fury 3d kullanmaya başladım. boşta sıcaklık değeri 49 olarak gözüküyor. Hatta bu durumla ilgili konu açtım normal mi diye.

Merhabalar ben 240 GB'lık HyperX Fury 3D kullanmaya başladım. Boşta sıcaklık değeri 49 olarak gözüküyor. Hatta bu durumla ilgili konu açtım normal mi diye.

Laptop sanırım, hava akışı normal kasalara göre kısıtlı olduğundan normal sıcaklık değerleri. Benim de şu anda 3 fana rağmen 43 derece. Hava sıcaklıkları da fark ediyor.
1592297498429.png

Ancak SSD sağlığı durmadan düşüyor neden olduğunu anlamadım. Kasımdan beri %6 düştü. 1-2 ayda %1 düşüyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı