Hyperx fury 4gb kit sorunu

Tolgahan59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 adet hyperx fury 4gb ram aldım bunları kit olarak takınca sistemde boot device ledi yanıyor donup kalıyor sistem tek taktığım zaman sorunsuz çalışıyor sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartım p7p55d pro hyperxin 2 2 kit 4 gb ramını kullanıyodum sıkıntı yoktu bunları aynı şekilde takıyorum olmuyor

Varmı bi fikri olan arkadaşlar

Anakartın nedir? Dual Channel kullanamıyorsun. BIOS güncellemeni alman gerekiyordur belki.
Anakartım p7p55d pro asus hyperxin 2-2 4 gb kitini sorunsuz calıştırıyor ama bunları calıştırmıyor bu ramlerin kit olmama şansı varmı veya nasıl çalıştırırı fikrin varmı ?

Sürüm 2101
TanımP7P55D PRO BIOS 2101
Fix RAID HDD size issue.

*Note: Update Intel(R) Rapid Storage Technology Driver to v10.5.0.1026 to support full HDD capacity. (The downloaded file has contained the driver.)
Dosya Boyutu13.43 MBytesgüncelleme 2012/11/06
İndirilme yeriGlobal
[TBODY] [/TBODY]

Bu güncellemeyi kurar mısın? Bir önceki sürümde bellek uyumu artırılmış. O yüzden kurmadıysan, güncellemende fayda var.

Sürüm 2101
TanımP7P55D PRO BIOS 2101
Fix RAID HDD size issue.

*Note: Update Intel(R) Rapid Storage Technology Driver to v10.5.0.1026 to support full HDD capacity. (The downloaded file has contained the driver.)
Dosya Boyutu13.43 MBytesgüncelleme 2012/11/06
İndirilme yeriGlobal
[TBODY] [/TBODY]
Bu güncellemeyi kurar mısın? Bir önceki sürümde bellek uyumu artırılmış. O yüzden kurmadıysan, güncellemende fayda var.
Şimdi kurdum bunu yine bi faydası yok şuan tek tekte calışmıyor tek takınca açılırken donup kalıyor :S

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı