Hyperx fury 4gb kit sorunu

Tolgahan59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 2 adet hyperx fury 4gb ram aldım bunları kit olarak takınca sistemde boot device ledi yanıyor donup kalıyor sistem tek taktığım zaman sorunsuz çalışıyor sorun ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın modeli nedir? Anakartın kitapçığına bakıp ramleri doğru taktığına emin olur musun ?

Anakartım p7p55d pro hyperxin 2 2 kit 4 gb ramını kullanıyodum sıkıntı yoktu bunları aynı şekilde takıyorum olmuyor

Varmı bi fikri olan arkadaşlar

Anakartın nedir? Dual Channel kullanamıyorsun. BIOS güncellemeni alman gerekiyordur belki.
Anakartım p7p55d pro asus hyperxin 2-2 4 gb kitini sorunsuz calıştırıyor ama bunları calıştırmıyor bu ramlerin kit olmama şansı varmı veya nasıl çalıştırırı fikrin varmı ?

Sürüm 2101
TanımP7P55D PRO BIOS 2101
Fix RAID HDD size issue.

*Note: Update Intel(R) Rapid Storage Technology Driver to v10.5.0.1026 to support full HDD capacity. (The downloaded file has contained the driver.)
Dosya Boyutu13.43 MBytesgüncelleme 2012/11/06
İndirilme yeriGlobal
[TBODY] [/TBODY]

Bu güncellemeyi kurar mısın? Bir önceki sürümde bellek uyumu artırılmış. O yüzden kurmadıysan, güncellemende fayda var.

Şimdi kurdum bunu yine bi faydası yok şuan tek tekte calışmıyor tek takınca açılırken donup kalıyor :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…