HyperX Fury RGB RAM uyku modunda da yanmaya devam ediyor

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Bilgisayarımda RGB RAM'ler var. Uyku moduna geçtiğinde ya da aldığımda RGB ışıkları yanmaya devam ediyor. Var mıdır bir çözümü?

Gigabyte B450M S2H anakart.
AMD Ryzen 5 3600 işlemci.
XFX Radeon RX 5500 XT 8 GB GDDR6 ekran kartı.
Kingston HyperX Fury DDR4 RGB 3200MHz 8 GB RAM (2 tane 2x8GB).

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum sistem az da olsa elektrik çekiyor ondan dolayı RGB'ler yanıyor ben bir sorun göremedim. Mesela benim Rampage kulaklık RGB sistem uyku modunda olsa bile RGB'ler yanıyor umarım anlatabilmişimdir.

Benim mouse falan da aynı şekilde onu biliyorum sorun yarattığından sormadım zaten :) merak ettim teşekkürler değerli cevabın için.
Benim de mouse aynı şekilde, fişten çekmediğim sürece ışığı yanıyor. Bir zararı yoktur diyip umursamadım.

Benim mouse falan da aynı şekilde onu biliyorum sorun yarattığından sormadım zaten :) merak ettim teşekkürler değerli cevabın için.
Benim de Dark X Force kasa LED'leri yanmaya devam ediyor. Klavye ve mousetan bahsetmiyorum bile.

Anakartınızda böyle bir ayar olması lazım. Oradan kapatmalısınız.
1604703627790.png

Dostum sistem az da olsa elektrik çekiyor ondan dolayı RGB'ler yanıyor ben bir sorun göremedim. Mesela benim Rampage kulaklık RGB sistem uyku modunda olsa bile RGB'ler yanıyor umarım anlatabilmişimdir.

@RotasızBey dostum bir şey soracağım bu sistem özelliklerin gözüküyor altta onu nasıl yaptın? Ben de yapmak istiyorumda :D.
Anakartınızda böyle bir ayar olması lazım. Oradan kapatmalısınız.Eki Görüntüle 728928
@PiyazBey dostum bir şey soracağım bu sistem özelliklerin gözüküyor altta onu nasıl yaptın? Ben de yapmak istiyorumda :D

Anakartınızda böyle bir ayar olması lazım. Oradan kapatmalısınız.
@RotasızBey dostum bir şey soracağım bu sistem özelliklerin gözüküyor altta onu nasıl yaptın? Ben de yapmak istiyorumda :D.

@PiyazBey dostum bir şey soracağım bu sistem özelliklerin gözüküyor altta onu nasıl yaptın? Ben de yapmak istiyorumda :D
Profilinizde imza kısmından ayarlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı