Mert demirkapi Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 26 27 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar bugun HyperX Fury 480GB'lik SSD alacaktım fakat adam bana RGB'li olanini vermis ve RGB olduğu için performansi düşürceğiyle alakalı yorumlar gördüm. RGB'siz bu SSD'yi kullanabilir miyin kapatip acabilir miyim yardimci olursaniz sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arkadaşlar bugun HyperX Fury 480GB'lik SSD alacaktım fakat adam bana RGB'li olanini vermis ve RGB olduğu için performansi düşürceğiyle alakalı yorumlar gördüm. RGB'siz bu SSD'yi kullanabilir miyin kapatip acabilir miyim yardimci olursaniz sevinirim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.865 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 27 Temmuz 2020 #2 Ben HyperX Fury SSD önermem, sağlığı çabuk düşüyor.
Mert demirkapi Decapat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 26 27 Temmuz 2020 #3 Silinen üye dedi: Ben HyperX Fury SSD önermem, sağlığı çabuk düşüyor. Genişletmek için tıkla... Kardesim nerenlen okuyorsun aldim zaten soruma cevap yazarsan mutlu olurum
Silinen üye dedi: Ben HyperX Fury SSD önermem, sağlığı çabuk düşüyor. Genişletmek için tıkla... Kardesim nerenlen okuyorsun aldim zaten soruma cevap yazarsan mutlu olurum