M Mehmet Bartal Femtopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 39 3 Eylül 2020 #1 Mousepadimi tozlandi yıkamak istiyorum. Unlostun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videosundaki gibi temizlemeyi düşünüyorum ama birazda korkuyorum böyle yıkayan var mı sıkıntı çıkar mı?
Mousepadimi tozlandi yıkamak istiyorum. Unlostun Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videosundaki gibi temizlemeyi düşünüyorum ama birazda korkuyorum böyle yıkayan var mı sıkıntı çıkar mı?
HavaKilici Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2020 #2 Sadece su ile yıkayıp toz girmeyen biryerde kurutursanız hiçbir sorun olmaz. Mousepadin modeli nedir? Bazı mousepadler su alınca bozuluyorlar ama HyperX de bir kaç kez yıkasanda bozulma olmuyor.
Sadece su ile yıkayıp toz girmeyen biryerde kurutursanız hiçbir sorun olmaz. Mousepadin modeli nedir? Bazı mousepadler su alınca bozuluyorlar ama HyperX de bir kaç kez yıkasanda bozulma olmuyor.