BirkaNatorPC Decapat Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #1 Selamlar iyi forumlar. Aralarında kararsız kaldığım iki ürün var. Bu iki ürün arasından hangisini seçmeliyim? Ürünler masayı tamamen kaplayıp hem klavye hem mouse koyulabiliyor. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Steelseries QcK XXL HyperX Fury S Mouse Pad XL Speed Edition
Selamlar iyi forumlar. Aralarında kararsız kaldığım iki ürün var. Bu iki ürün arasından hangisini seçmeliyim? Ürünler masayı tamamen kaplayıp hem klavye hem mouse koyulabiliyor. Fikirlerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Steelseries QcK XXL HyperX Fury S Mouse Pad XL Speed Edition
W Wanheda18 Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 64 16 Mart 2019 #2 İki ürünü de kullandım.Şuan Hyperx SPEED Edition kullanıyorum. Hyperx bana göre daha iyi.Tavsiye ederim.
İki ürünü de kullandım.Şuan Hyperx SPEED Edition kullanıyorum. Hyperx bana göre daha iyi.Tavsiye ederim.
T tansel2000 Megapat Katılım 6 Şubat 2015 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2019 #3 İki ürün de seni üzmez rahat olabilirsin. Ben de şuan Steelseries kullanıyorum. Bana göre daha iyi.
aegnorv Hectopat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2019 #4 ben de steelseries kullanıyorum senelerdir. başka mouse pad kullanmadım alışkanlık.