Elektronik HyperX FURY S Pro Gaming Large MousePad 199 TL

Speed modeli de 199 TL'ye düşmüştü. Sonrasında Pro modeli de 199 TL'ye düştü. Speed'e nazaran çok daha iyi olduğu söyleniyor.
Başlıktaki mi yoksa alttaki mi iyidir?

Klasse Classic Oyuncu Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (70x30 cm - X Large, Siyah) Amazon.com.tr

Başlıktaki mi yoksa alttaki mi iyidir?

Klasse Classic Oyuncu Mouse Pad, Dikişli Kenar, Kaymaz Taban, Büyük Boy Pürüzsüz Yüzey, Baskısız Ofis Tipi Masa Koruyucu, Ergonomik Mouse Ped (70x30 cm - X Large, Siyah) Amazon.com.tr
Başlıktaki net olarak. Klasse'nin Longteng versiyonları daha iyi olabilir ancak.

Oynayışa o kadar fark ettirir mi? Şu an markasız mouse pad kullanıyorum. Mouse DeathAdder V2 Mini.
Fark ettirir. Orta segment bir ürünle üst segment arasında aman aman fark olmadığını düşünüyorum ancak kötü bir ürünle orta segment bir ürün arasında bariz fark bulunuyor.

Fark ettirir. Orta segment bir ürünle üst segment arasında aman aman fark olmadığını düşünüyorum ancak kötü bir ürünle orta segment bir ürün arasında bariz fark bulunuyor.

Şansıma şu 90x40 olanların kalitelisinden geldi. Yani dandik olan kaymayandan değil. 2-3 gün içerisinde hala durursa alabilirim. Ama aklıma takılan bir soru var. Bu mousepadı mı alayım? Yoksa CM MM711 fareyi mi?

Şansıma şu 90x40 olanların kalitelisinden geldi. Yani dandik olan kaymayandan değil. 2-3 gün içerisinde hala durursa alabilirim. Ama aklıma takılan bir soru var. Bu mousepadı mı alayım? Yoksa CM MM711 fareyi mi?
MM711 önermem, malzeme kalitesi ve switch kalitesi kötü bir mouse. V2 Mini ile aralarında sensör açısından öyle aman aman bir fark yok, V2 Mini de gayet götürür. İlla 3389 ve dengi sensörde bir mouse'a değişim yapacağım diyorsanız da Amazon.com.tr öneririm. MM711 yerine V2 Mini + HyperX mousepad tercih ederdim ben.

MM711 önermem, malzeme kalitesi ve Switch kalitesi kötü bir mouse. V2 mini ile aralarında sensör açısından öyle aman aman bir fark yok, V2 mini de gayet götürür. İlla 3389 ve dengi sensörde bir fareye değişim yapacağım diyorsanız da Amazon.com.tr öneririm. MM711 yerine V2 mini + HyperX mouse pad tercih ederdim ben.

Ağır fareleri pek sevmiyorum. V2 mini ile devam o zaman. Cevabın için teşekkür ederim.

Ağır fareleri pek sevmiyorum. V2 mini ile devam o zaman. Cevabın için teşekkür ederim.
Deathadder V2 Mini 62 gram, Prime Mini 61 gram. Aynı ağırlıkları ama dediğim gibi yalnızca sensör açısından değişimi gerekli görmezdim ben, belki ucuzken yedek dursun diye alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı