K Kastanbolu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2018 Mesajlar 3.161 31 Mart 2024 #1 Merhaba ben bu pade sahibim, kirler vs birikti eskisi gibi rahat döndüremiyorum. Temizlemem gerekiyor. Nasıl temizlememi önerirsiniz zarar vermeden? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2024
Merhaba ben bu pade sahibim, kirler vs birikti eskisi gibi rahat döndüremiyorum. Temizlemem gerekiyor. Nasıl temizlememi önerirsiniz zarar vermeden?
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 31 Mart 2024 #2 How to Clean Your Mousepad Precision of your mouse not what it used to be? Your mousepad may need cleaning. Scroll down for our easy step by step guide on how to clean your mousepad tr.steelseries.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
How to Clean Your Mousepad Precision of your mouse not what it used to be? Your mousepad may need cleaning. Scroll down for our easy step by step guide on how to clean your mousepad tr.steelseries.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et