Furkan_D Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2018 Mesajlar 4.232 Çözümler 23 3 Nisan 2022 #11 Kürşat Arslan dedi: Yok hocam aynı. Şu an PRO var bende. Genişletmek için tıkla... Ürün değerlendirilmesinde öyle denilmiş ondan dolayı dedim ama fiyatı sanki yüksek geliyor bana.
Kürşat Arslan dedi: Yok hocam aynı. Şu an PRO var bende. Genişletmek için tıkla... Ürün değerlendirilmesinde öyle denilmiş ondan dolayı dedim ama fiyatı sanki yüksek geliyor bana.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 3 Nisan 2022 #12 Furkan_D dedi: Ürün değerlendirilmesinde öyle denilmiş ondan dolayı dedim ama fiyatı sanki yüksek geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Fiyata bişey diyemem ama gerçekten çok sıradan.
Furkan_D dedi: Ürün değerlendirilmesinde öyle denilmiş ondan dolayı dedim ama fiyatı sanki yüksek geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Fiyata bişey diyemem ama gerçekten çok sıradan.
ProBurak Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2016 Mesajlar 1.276 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #13 yigithandeniz dedi: Pro ile Speed arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Pro speed'ten daha hızlı bir model, mouse daha fazla kayıyor. Kürşat Arslan dedi: Yok hocam aynı. Şuan pro var bende. Ve çok sıradan. Genişletmek için tıkla... Hayır ikisini de kullandım hatta pro'yu kullandıktan sonra speed yavaş gelince iade ettim yani fark var.
yigithandeniz dedi: Pro ile Speed arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Pro speed'ten daha hızlı bir model, mouse daha fazla kayıyor. Kürşat Arslan dedi: Yok hocam aynı. Şuan pro var bende. Ve çok sıradan. Genişletmek için tıkla... Hayır ikisini de kullandım hatta pro'yu kullandıktan sonra speed yavaş gelince iade ettim yani fark var.
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 3 Nisan 2022 #14 Pro, Speed modelinden daha hızlıymış yorumlarını okudum.
Kürşat Arslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 1.617 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest meslek 3 Nisan 2022 #15 ProBurak dedi: Pro speed'ten daha hızlı bir model, mouse daha fazla kayıyor. Hayır ikisini de kullandım hatta pro'yu kullandıktan sonra speed yavaş gelince iade ettim yani fark var. Genişletmek için tıkla... hyperX Raid'le kullanıyorum. Bir fark göremedim açıkçası.
ProBurak dedi: Pro speed'ten daha hızlı bir model, mouse daha fazla kayıyor. Hayır ikisini de kullandım hatta pro'yu kullandıktan sonra speed yavaş gelince iade ettim yani fark var. Genişletmek için tıkla... hyperX Raid'le kullanıyorum. Bir fark göremedim açıkçası.
nazario9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 2.558 Çözümler 1 3 Nisan 2022 #16 yigithandeniz dedi: Pro ile Speed arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Pro daha hızlı Speed modeline göre. İkisini de kullandım şuan Pro olanı kullanıyorum. Speed olanı çok yavaş çamur gibi hissettiriyor önermiyorum kesinlikle. Reddit üzerinde de bir çok olumsuz yorum okuyabilirsin Speed modeliyle alakalı. Kürşat Arslan dedi: Y Yok hocam aynı. Şuan pro var bende. Ve çok sıradan. Genişletmek için tıkla... Aynı değil Pro olan daha hızlı. Speed olan modeli çok yavaş çamur gibi hissettiriyor. Furkan_D dedi: Parasını hak ediyor mu? Pro, Speed'e kıyasla daha hızlı. En azından öyle deniliyor. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır kullanıyorum memnunum 150 TL'ye daha iyi bir seçenek yok. Eğer bütçeyi artırırım dersen bunu öneririm. Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11 Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Son düzenleme: 3 Nisan 2022
yigithandeniz dedi: Pro ile Speed arasındaki fark nedir hangisini tercih etmeliyiz? Genişletmek için tıkla... Pro daha hızlı Speed modeline göre. İkisini de kullandım şuan Pro olanı kullanıyorum. Speed olanı çok yavaş çamur gibi hissettiriyor önermiyorum kesinlikle. Reddit üzerinde de bir çok olumsuz yorum okuyabilirsin Speed modeliyle alakalı. Kürşat Arslan dedi: Y Yok hocam aynı. Şuan pro var bende. Ve çok sıradan. Genişletmek için tıkla... Aynı değil Pro olan daha hızlı. Speed olan modeli çok yavaş çamur gibi hissettiriyor. Furkan_D dedi: Parasını hak ediyor mu? Pro, Speed'e kıyasla daha hızlı. En azından öyle deniliyor. Genişletmek için tıkla... Ben 1 aydır kullanıyorum memnunum 150 TL'ye daha iyi bir seçenek yok. Eğer bütçeyi artırırım dersen bunu öneririm. Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11 Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com