mustafaxdxaxcxm Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 156 13 Eylül 2020 #1 Hangisini alsam emin olamadım, yardımcı olursaniz sevinirim.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Eylül 2020 #2 mustafaxdxaxcxm dedi: Hangisini alsam emin olamadım, yardımcı olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries tavsiye ederim, mousepad konusunda üstüne tanımam.
mustafaxdxaxcxm dedi: Hangisini alsam emin olamadım, yardımcı olursaniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... SteelSeries tavsiye ederim, mousepad konusunda üstüne tanımam.
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.162 Çözümler 6 13 Eylül 2020 #3 Hyperx kesinlikle.
mustafaxdxaxcxm Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 156 13 Eylül 2020 #4 hadwiger dedi: SteelSeries tavsiye ederim, mousepad konusunda üstüne tanımam. Genişletmek için tıkla... SteelSeries'in hangi modelini tavsiye ediyorsunuz QCK+mi edgemi heavy mi vs. ? dustin poirier dedi: HyperX kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Ne gibi artıları var?
hadwiger dedi: SteelSeries tavsiye ederim, mousepad konusunda üstüne tanımam. Genişletmek için tıkla... SteelSeries'in hangi modelini tavsiye ediyorsunuz QCK+mi edgemi heavy mi vs. ? dustin poirier dedi: HyperX kesinlikle. Genişletmek için tıkla... Ne gibi artıları var?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Eylül 2020 #5 mustafaxdxaxcxm dedi: SteelSeries'in hangi modelini tavsiye ediyorsunuz QCK+mi edgemi heavy mi vs. ? Ne gibi artıları var? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Kenarları dikişli olduğu için soyulamaya dayanıklı, farede üstünde yağ gibi kayıyor. SteelSeries QcK Edge Large SSMP63823 Gaming Mouse Pad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
mustafaxdxaxcxm dedi: SteelSeries'in hangi modelini tavsiye ediyorsunuz QCK+mi edgemi heavy mi vs. ? Ne gibi artıları var? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Kenarları dikişli olduğu için soyulamaya dayanıklı, farede üstünde yağ gibi kayıyor. SteelSeries QcK Edge Large SSMP63823 Gaming Mouse Pad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
mustafaxdxaxcxm Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 156 13 Eylül 2020 #6 hadwiger dedi: Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Kenarları dikişli olduğu için soyulamaya dayanıklı, farede üstünde yağ gibi kayıyor. SteelSeries QcK Edge Large SSMP63823 Gaming Mouse Pad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam siz kullanıyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem.
hadwiger dedi: Kesinlikle bunu tavsiye ederim. Kenarları dikişli olduğu için soyulamaya dayanıklı, farede üstünde yağ gibi kayıyor. SteelSeries QcK Edge Large SSMP63823 Gaming Mouse Pad - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Hocam siz kullanıyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.660 Makaleler 51 Çözümler 45 13 Eylül 2020 #7 mustafaxdxaxcxm dedi: Hocam siz kullanıyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda kullanmıyorum maalesef. Ama biraz mousepadler ile ilgili araştırma yaparsanız bir mousepadin kaliteli olduğunu fotoğrafından bile anlayabilirsiniz. Mu mousepadin sizi pişman etmeyeceğinin garantisini veriyorum.
mustafaxdxaxcxm dedi: Hocam siz kullanıyorsanız fotoğrafını atabilir misiniz rica etsem. Genişletmek için tıkla... Hocam şuanda kullanmıyorum maalesef. Ama biraz mousepadler ile ilgili araştırma yaparsanız bir mousepadin kaliteli olduğunu fotoğrafından bile anlayabilirsiniz. Mu mousepadin sizi pişman etmeyeceğinin garantisini veriyorum.
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.162 Çözümler 6 13 Eylül 2020 #8 mustafaxdxaxcxm dedi: SteelSeries'in hangi modelini tavsiye ediyorsunuz QCK+mi edgemi heavy mi vs. ? Ne gibi artıları var? Genişletmek için tıkla... Boyut olarak gayet iyi artı olarak da Speed mousepad olduğu için FPS gibi oyunlarda çok iyi olumlu avantajlar sağlamakta.
mustafaxdxaxcxm dedi: SteelSeries'in hangi modelini tavsiye ediyorsunuz QCK+mi edgemi heavy mi vs. ? Ne gibi artıları var? Genişletmek için tıkla... Boyut olarak gayet iyi artı olarak da Speed mousepad olduğu için FPS gibi oyunlarda çok iyi olumlu avantajlar sağlamakta.
HavaKilici Picopat Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2020 #9 Fury S Pro iyidir.
mustafaxdxaxcxm Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 156 14 Eylül 2020 #10 HavaKilici dedi: Fury s Pro iyidir. Genişletmek için tıkla... SteelSeries'den farkları nelerdir neye göre HyperX Fury s Pro iyidir dediniz?
HavaKilici dedi: Fury s Pro iyidir. Genişletmek için tıkla... SteelSeries'den farkları nelerdir neye göre HyperX Fury s Pro iyidir dediniz?