Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 26 Aralık 2020 #1 Merhaba iyi forumlar. Bu iki mouse pad arasında kaldım. Aradaki 70 TL farkınıda göz önünde bulundurun lütfen. Kenarı dikişli olduğunu için QCK+ yerine Edge tercih ettim. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini iletirse sevinirim, teşekkürler. HyperX: HyperX Fury S Speed Oyuncu Mousepad (L) Fiyatı ve Özellikleri SS: SteelSeries QcK Edge Large Gaming Mouse Pad | ITOPYA Son düzenleyen: Moderatör: 26 Aralık 2020
Merhaba iyi forumlar. Bu iki mouse pad arasında kaldım. Aradaki 70 TL farkınıda göz önünde bulundurun lütfen. Kenarı dikişli olduğunu için QCK+ yerine Edge tercih ettim. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini iletirse sevinirim, teşekkürler. HyperX: HyperX Fury S Speed Oyuncu Mousepad (L) Fiyatı ve Özellikleri SS: SteelSeries QcK Edge Large Gaming Mouse Pad | ITOPYA
slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 26 Aralık 2020 #2 Speed vs. Control buna bakarak karar verebilirsin.