HyperX Fury s Speed mouse pad alınır mı?

1KO

Hectopat
Daha fazla  
Biraz ciddi FPS oynayan biriyim. Xrades mousepadin kayganlık bakımından beni tatmin etmemeye başladığını hissediyorum. HyperX'in modeline geçsem yeterince fark eder mi? Bilgisi olan varsa güzel olur. QP adlı sitede 80 TL'ye bulunmakta HyperX Fury S Speed Gaming Mouse Pad

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

171 upvote almış. Kaygan olmamasından ve yazları çok yapışkan olmasından şikayetçi olmuşlar. Bence alınmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

171 upvote almış. Kaygan olmamasından ve yazları çok yapışkan olmasından şikayetçi olmuşlar. Bence alınmaz.

Yanlış bilinen bir şeyi düzeltmek istiyorum. Çoğu insan Mousepad'leri kayması için kullanıldığını sanıyor ve bu yüzden çakma Mousepad alanlar "ne gerek var orijinallere o kadar para vermeye, 20 TL'ye aldım gıcır gıcır kayıyor" gibi yorum yapıyorlar. Arkadaşlar Mousepad'ler kayması için değil, Mouse tutuculuğu için kullanılır. Çünkü kaygan yüzeyde Mouse'u kontrol etmek daha zordur. Kaliteli ürünlerde bu yüzden kaygan olmamasından şikayetçi oluyorlar çünkü kaygan zemine alışmışlar.

Yanlış bilinen bir şeyi düzeltmek istiyorum. Çoğu insan Mousepad'leri kayması için kullanıldığını sanıyor ve bu yüzden çakma Mousepad alanlar "ne gerek var orijinallere o kadar para vermeye, 20 TL'ye aldım gıcır gıcır kayıyor" gibi yorum yapıyorlar. Arkadaşlar Mousepad'ler kayması için değil, Mouse tutuculuğu için kullanılır. Çünkü kaygan yüzeyde Mouse'u kontrol etmek daha zordur. Kaliteli ürünlerde bu yüzden kaygan olmamasından şikayetçi oluyorlar çünkü kaygan zemine alışmışlar.
Bazı insanlar kaygan sever, bazıları control yüzey sever bu kişiye göre değişir. Burada önemli olan, "Speed" adı altında kaygan denilerek pazarlanan bir mousepad'in kontrol yüzeyli olması ve ince olması. Eğer attığım linke girseydiniz kullanıcıların mousepadi koydukları yüzeyi hissettiklerini söylediklerini, bunun da kayganlığı ve hissiyatı bozduğunu yazıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı