berattt06 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 57 22 Temmuz 2021 #1 Hangisini tercih etmeliyim? Oyunlarda flick shotlarım iyi hızlı olanı mı tercih edeyim kontrolü iyi olan mı? İkisi hariç mouse pad önerisi olan yazarsa sevinirim.
Hangisini tercih etmeliyim? Oyunlarda flick shotlarım iyi hızlı olanı mı tercih edeyim kontrolü iyi olan mı? İkisi hariç mouse pad önerisi olan yazarsa sevinirim.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 22 Temmuz 2021 #2 Speed olan modeli kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım hız olarak da Pro'nun daha hızlı olduğunu duymuştum.
Speed olan modeli kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım hız olarak da Pro'nun daha hızlı olduğunu duymuştum.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2021 #3 S Speed'in S Pro'dan daha kaygan olduğunu gördüğüm bir video vardı ama şu an bulabilir miyim bilmiyorum. İkisi de sizi pişman etmez.
S Speed'in S Pro'dan daha kaygan olduğunu gördüğüm bir video vardı ama şu an bulabilir miyim bilmiyorum. İkisi de sizi pişman etmez.