HyperX Fury s Speed vs SteelSeries QCK+

Warrior25151

Hectopat
Açıkçası çok kişisel bir soru. Mesela Speed mouse pad daha hızlı dönüşler için çok iyi geliyor. Pürüz daha az. Kontrol mouse pad ise biraz daha tırtıklı diyebiliriz. Daha hassas kullanım sağlıyor.
Kısaca şöyle özetleyeyim:
Ben arkadaşım ve kendimde olan control ve speed mouse padleri karşılaştırdım. Flick shot denemeleri gerçekleştirirdim. Speed mouse padde kafaya daha uzak bir noktaya götürdüğümü farkedip control mouse pad almaya yöneldim. Çünkü speedde hafif mouse pad çok daha hızlı kayıyordu (verdiğin döndürme için olan kuvvete bağlı olarak.)
Önerim ise FPS oyunları için control mouse paddir. Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 MM E-Sports Oyuncu Mouse Pad Fiyatları ve Özellikleri

Bütçeni biraz aşıyor indirim veya indirim kuponu ile belki denk düşürebilirsin. Control mouse pad fakat kullananlar zamanla speede doğru kaydığını söylüyor. Bir göz atabilirsin yorumlara.
Not: beyaz modelini kesinlikle alma. Ben aldım çok pişmanım, baya kirleniyor. her hafta yıkamak gerekiyor neredeyse.

Biraz araştırdım gerçekten bu mouse padden memmun olmayan yok, hepsiburadadan almayı düşünüyorum umarım beyaz renk gelmez çünkü seçemiyorum sanırsam. Teşekkür ederim.

Biraz araştırdım gerçekten bu mouse padden memmun olmayan yok, hepsiburadadan almayı düşünüyorum umarım beyaz renk gelmez çünkü seçemiyorum sanırsam. Teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek. Satıcıyı arayıp söyleyebilirsiniz veya not düşme gibi bir durum var ise oradan da halledebilirsiniz.

Ben de Vaxee olanını kullanıyorum. Daha önce 2 tane QCK+ eskittim (8 yıl kadar kullandım). Klasse Longteng Huoyun Special Edition kullanınca kalite farkını gördüm. Bir daha QCK+ veya benzer kalitede mouse pad almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…