sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #1 Hangisini tercih etmeliyim dostlarım? HyperX Fury S Speed ya da SS QCK heavy sipariş edeceğim fakat pek farklı yorumlar yapılmış, tavsiyenizi bekliyorum.
Hangisini tercih etmeliyim dostlarım? HyperX Fury S Speed ya da SS QCK heavy sipariş edeceğim fakat pek farklı yorumlar yapılmış, tavsiyenizi bekliyorum.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 14 Haziran 2021 #2 Bana sorarsan SteelSeries daha iyidir hem görünüş olarak farklı bir hava katar.
sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #3 Tutkuu dedi: Bana sorarsan SteelSeries daha iyidir hem görünüş olarak farklı bir hava katar. Genişletmek için tıkla... xxl modelini bir arkadaştan 2.el alacağım 150tl ye fiyat olarak çok uygun ve temiz bir ürün
Tutkuu dedi: Bana sorarsan SteelSeries daha iyidir hem görünüş olarak farklı bir hava katar. Genişletmek için tıkla... xxl modelini bir arkadaştan 2.el alacağım 150tl ye fiyat olarak çok uygun ve temiz bir ürün
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 861 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 14 Haziran 2021 #4 sashafps dedi: Xxl modelini bir arkadaştan 2.el alacağım 150TL'ye fiyat olarak çok uygun ve temiz bir ürün. Genişletmek için tıkla... 150TL mi? Sakın kaçırma hatta şu an direk koş.
sashafps dedi: Xxl modelini bir arkadaştan 2.el alacağım 150TL'ye fiyat olarak çok uygun ve temiz bir ürün. Genişletmek için tıkla... 150TL mi? Sakın kaçırma hatta şu an direk koş.
sashafps Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 312 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2021 #5 Tutkuu dedi: 150TL mi? Sakın kaçırma hatta şu an direk koş. Genişletmek için tıkla... evet 400-450 normal fiyatı, ürün gayet temiz kutulu falan çok hoşuma gitti 150 tlye yarın alacağım inşallah teşekkür ederim
Tutkuu dedi: 150TL mi? Sakın kaçırma hatta şu an direk koş. Genişletmek için tıkla... evet 400-450 normal fiyatı, ürün gayet temiz kutulu falan çok hoşuma gitti 150 tlye yarın alacağım inşallah teşekkür ederim