3 gün önce yukarıdakileri satın aldım ve önceki sistem özelliklerim aşağıdaki şekildeydi.
Asus P5KPL-AM-SE Anakart
Intel Dual Core 2 E8400 İşlemci
4GB DDR2 667MHz Bellek
300W Güç Kaynağı
Bu parçaları bilgisayarıma taktım, SATA kablom olmadığı için HDD'yi kullanmadan SSD'ye Windows 10 Pro 64 bit kurulumu yaptım, ertesi gün SATA kablosu aldım fakat SSD ile HDD aynı anda çalışmıyor. Acaba PSU yetersiz mi? SSD kurulumu yapmadan önce ethernet kablosu çalışıyordu fakat şimdi ethernet kablosu takılı ama internet yok. Aygıt yöneticisine baktığımda ise hiç tanımlanamayan sürücü olarak bile gözükmüyor. Harici ethernet kartı alabilirim ama SSD ile HDD uyumsuzluğu için yardım edebilir misiniz?
Aşırı eski bir anakartınız ve düşük kalite Quake PSU'nuz var. Sorun anakart kaynaklı da olabilir PSU kaynaklı da. İsterseniz ilk iş kaliteli bir 400-500W PSU alın.
Aşırı eski bir anakartınız ve düşük kalite Quake PSU'nuz var. Sorun anakart kaynaklı da olabilir PSU kaynaklı da. İsterseniz ilk iş kaliteli bir 400-500W PSU alın.
Ssd ve Hdd ayrı ayrı çalıştırırken bios görüyor ama aynı anda sadece Hddyi görüyor. Psu yetersizliği yada ne kadar kullanıldığını görmemin bir yolu varmı?