HyperX garantiye nasıl gönderilir?

Kulaklığımı garantiye göndermek için yazdım ama bende. Ürünün resmini tcmi telefon numaramı ve el yazısıyla yazılmış. İsim soy ismimi istedi bunlar normal mi? El yazısınıni için istemişlerdir. Sizce daha önceden gönderen bilgi verebilir mi?

Kulaklığımı garantiye göndermek için yazdım ama bende. Ürünün resmini tcmi telefon numaramı ve el yazısıyla yazılmış. İsim soy ismimi istedi bunlar normal mi? El yazısınıni için istemişlerdir. Sizce daha önceden gönderen bilgi verebilir mi?

Ben kulaklık ses kartı için yazmıştım el yazısı dışında benden T.C. Falan istediler sorunsuz geldi kargo durumlarından dolayı istiyorlardır zaten HyperX bu konuda bayağı iyi güvenilir yani.

E-posta yoluyla yapmış birisi bilgi verebilir mi?

Dostum kargo için istenen bilgiler bunlar mail doğru bende kulaklığım arıza yaptığı için HyperX ile mail üzerinden iletişime geçtim aynı şeyleri istediler isim soy isim adres telefon T.C. kimlik no ürün ile birlikte ad soyad bugünün tarihi ardından RMA'ya aktaracak bilgileri sıfır ürün veya arıza yapan parçanın sıfırını gönderecekler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı