Anakartın 4 slotlu bir anakart bu iyi bir özellik.
Aynı renk slota takacaksın aldığın RAM'i tek RAM alırsan.
En ucuz Kingston Hyperx Fury Blue 8 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10F/8 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston Hyperx Fury Blue 8 GB 1600 MHz DDR3 CL10 HX316C10F/8 Ram özelliklerini incele, 889,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu üçünün uyumlu olması gerek sanırım mavi ve kırmızı arasında 10 TL fark var tercih edeceksen kırmızı tercih et bence ayrıca daha üst bir ürün sanırım.
Fakat satın alımını yapmadan önce son bir şeyden emin olmalıyım kullandığın RAM'in değerlerini paylaşır mısın CPU-Z üzerinden.
RAM'le ilgili bilgi veren kılavuza baktım fakat kullandığın RAM'le ilgili bir şeyden emin olamadım kılavuzda yazan değerlerle aynı mı diye mümkünse bakmam gerek.
Bu bilgi alıntıdır
Anakartının resmi sitesinde "uyumluluk" adı altında QVL sayfası olur. Oradan anakartına alacağın RAM'in kesin uyumlu olup olmadığını anlayabilirsin. O listede varsa sorunsuz çalışır. Yoksa da genelde çalışır ama çalışmama ihtimali de vardır.
Sana önerdiğim RAM'ler anakartının QVL listesinde bulunmuyor fakat piyasadaki en uygun fiyatlı DDR3 1600 MHz RAM'ler bunlar çalışmamazlık yaşayacağını sanmıyorum.