HyperX HX-HSCSC2 vs Bloody G530 7.1 vs Gamepower Mei RGB 7.1

Bütçe
300 Zorlasan 350

Kerez

Hectopat
Daha fazla  
300 TL bütçem var, zorlasan 350 olur. Şu anda Rampage Alpha X kullanıyorum ve kablosunda fena şekilde dolanma ve temazsızlık dolayısıyla cızırtı patlaması oluşuyor. James Donkey ve Rampage'i hayatımdan çıkarıyorum çünkü bu cızırtı patlamasını yaşayan bilir nasıl sinir bozucu olduğunu. 3 tane kulaklık seçtim. Bunlar güzel diyorsanız birini bana seçin lütfen. Başka bildiğiniz varsa belirttiğim markalar dışında benimle paylaşırsanız sevinirim.

1. Kingston HyperX HX-HSCSC2-BK-WW Cloud Stinger Core Oyuncu Kulaklığı | Trendyol
2. GamePower Mei RGB 7.1 Oyuncu Kulaklık | Trendyol
3. https://www.hepsiburada.com/bloody-...u-kulaklik-p-HBV00000IS727?magaza=Hepsiburada

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower’ın ürünleri de o kadar kaliteli değil. Rampage’in bazı ürünleri Gamepower’a göre çok çok daha iyi. Seçtikleriniz içinden bence en iyisi HyperX olan. Kulak pedleri de kumaş ve rahat gözüküyor, yaz aylarında terletmez. Bence bu fiyata alın (geçen günler de 325’e kadar düşmüştü ama bu fiyatta iyi)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı