HyperX HX428C14PB2K4/16 RAM detayları nedir?

BatuHan999

Hectopat
Daha fazla  
Dün 2. el 2x4 3200 MHz DDR4 RAM sipariş ettim. İki tanesi 340TL'ye denk geldi. Aldığım kişiden bayağı fotoğraf istedim 0 gibi duruyordu. Ve bu RAM'in 4x4 satıldığını üretiminin durduğunu ve hızlı iyi bir RAM olduğunu okudum ne kadar doğru bilemiyorum. Aşağıya fotoğraf ve fotoğrafı göremeyenler için seri numarası benzeri bir şey yazıyorum. Lütfen RAM'ler nasıl bana bilgi verirseniz sevinirim. RAM'i şu an Kingston HyperX Predator DDR4 3200 MHz 4 GB olarak biliyorum.

Bahsettiğim yazı: hx428c14pb2k4/16

Fotoğrafların net hali: Adsız klasör - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop mu bu?

Gayet güzel laptopunuzda çalışıyorsa sorun yok. Kaliteli ve gecikme değerleri düşük oldukça iyi bir laptop ramine göre. Takıp denemediniz mi?

Hocam bu laptop RAM'i mi? Ve eğer öyle ise nasıl anlıyoruz?

Boyut farkından.

Laptop RAM'ine benziyor biraz tombul gibi ama bilemedim.

Ben SO-DIMM'e benzettim ama sanırım soğutucusundan dolayı tombul görünüyor. Araştırdım biraz X99 anakartlarla için falan tasarlandı diyor. Yani masaüstü RAM'i sanırım. Takıp denedin mi tam oturuyor mu yuvaya?

Reis korktum ya şu an kargoda gelince deneyeceğim. Hayırlısı. Yine anlayan arkadaşlar var ise RAM hakkında bana bilgi verirse sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…