HyperX Klavye Tamiri İçin Önerileriniz?

Stormys

Kilopat
Bir süredir severek kullandığım Hyperx Alloy Elite klavyeme çok çok az bir miktar su dökülmesi sonucunda klavyede space, alt(sol), ctrl(sol) ve sol üst köşedeki RGB ve Renk Şiddeti fonksiyon tuşları çalışmamaya başladı. Çıkarıp bir iki gün kuruması için beklettim ama bir değişiklik olmadı. Garanti kağıdını bulamadım, sadece faturam var.

Distribütör firmayı aradım ancak garanti belgem olmadığından işleme almayacaklarını, aldığım firma da garanti belgem olsa bile ürünü göndermemin herhangi bir sonuç vermeyeceğini belirtti. HyperX Türkiye'ye site üzerinden mesaj ilettim ve henüz yanıt alamadım. HyperX EU de olumsuz görüş bildirdi.

Şu an aklıma gelen tek yol klavyeyi alıp Yazıcıoğlu İşhanı'na götürmek. O bölgede iyi tamirciler vardı diye hatırlıyorum.

Siz ne önerirsiniz?
Kingston FB sayfası üzerinden aldığım iletişim bilgileri ile Teklos Lojistik A.Ş. adında bir firmayı aradım ve ürün garanti kapsamından çıktığı için 110 USD + KDV tamir ücreti verdiler. Neredeyse sıfır ürün fiyatı :)
Yazıcıoğlun'a gitmekten başka bir çare kalmadı sanırım. Farklı önerisi olan varsa değerlendirmek isterim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı