Haluk Ömer Hectopat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2016 #1 Asus kasam var ve kulaklık cızırtı yapıyor. Ses kartım Realtek arkadaşlar. HyperX kulaklık. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2016
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2016 #2 Anakartınızı ve işletim sisteminizi öğrenebilir miyiz? Artı 0 Eksi
M Mavi Darth Vader Hectopat Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Anakartınızı ve işletim sisteminizi öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Anakart modelim M70AD işletim sistemim Windows 8.1 (Bu arada yazım kurallarına uymadığım için ban yedim acil olduğu için yeni hesap açmak zorunda kaldım.) Artı 0 Eksi
JaroxJamaica dedi: Anakartınızı ve işletim sisteminizi öğrenebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Anakart modelim M70AD işletim sistemim Windows 8.1 (Bu arada yazım kurallarına uymadığım için ban yedim acil olduğu için yeni hesap açmak zorunda kaldım.)