HyperX PBT keycaps Apex Pro TKL'ye olur mu?

Rynesquik

Hectopat
Apex Pro TKL'ye keycaps alacağım normalde beyaz istiyorum ama ucuza buldum ve almaya karar verdim. Amazon.com.tr
Sizce nasıl?

İkisi de "+" yapısında anahtarlar. Bir sorun olacağını sanmam.

HyperX-Pudding-Keycaps olanını aldım. Asus klavyede kullanıyorum. Bunu da tavsiye ederim. Tuşların alt kısmı beyaz olduğundan ışık harika sızıyor. Üst kısım siyah olduğundan göze direk gelmiyor ışık. Bu tipi de gözden kaçmasın. Öneririm.

Hocam onu da gördüm ama şu an kullandığımda siyah o yüzden bir farklılık olsun diyorum onun beyaz versiyonu var o hoşuma gitti bu arada galiba almayacağım çünkü kullandığım Apex Pro TKL'nin enter tuşu büyük yani ona olmaz. Başka önerdiğin var mı büyük enterli keycaps.

Tüm tuşları değiştiremezsin zaten. Shift, space gibi tuşlarında boyu farklı. O nedenle biraz ambians yaratman lazım. Örneğin ben harfler ve sayıları değiştirdim. Klavyenin orta kısmı puding tuş, diğerleri siyah. Aydınlatma benim için daha göze hoş geldi. Hiç ön yargılı olma, dene. Bende bu kadar ummuyordum seveceğimi.

Olabilir hocam ama tam benlik değil. Ben yüksek ihtimalle SteelSeries prismcaps alacağım daha iyi gibi.

Klavyeniz Türkçe ise ISO olan keycap seti almanız lazım.
İlk attığınız linkteki ANSI.

Klavyeniz Türkçe ise ISO olan keycap seti almanız lazım.
İlk attığınız linkteki ansı.

Hocam Türkçe değil İngilizce ayrıca pek önemli değil benim için yazılar zaten ezberimde klavyemin modeli 2020 yani Apex Pro TKL 2020 yani 2023 ile aralarında fark var.

Hocam Türkçe değil İngilizce ayrıca pek önemli değil benim için yazılar zaten ezberimde klavyemin modeli 2020 yani Apex Pro TKL 2020 yani 2023 ile aralarında fark var.
Ezberinizde olmasının bir önemi yok. Enter ve shift tuşlarının boyutu değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…