beeeeeeeerkay Femtopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #1 Elimde 1 adet HyperX Predator 8 GB 3000 MHz CL15 1.35v bir RAM var. Bunun yanına yeni bir RAM eklemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? (Anakartım Max. 2666MHz destekliyor.)
Elimde 1 adet HyperX Predator 8 GB 3000 MHz CL15 1.35v bir RAM var. Bunun yanına yeni bir RAM eklemek istiyorum. Önerileriniz nelerdir? (Anakartım Max. 2666MHz destekliyor.)
JazRest Decapat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 141 Çözümler 1 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #2 Ayni ramdan alırsanız uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız bana kalırsa aynı ramdan bir adet daha almalısınız.
Ayni ramdan alırsanız uyumsuzluk sorunu yaşamazsınız bana kalırsa aynı ramdan bir adet daha almalısınız.
O oWoom Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #3 Hocam ramlerde genelde aynısından almak daha sağlıklı olur
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #4 Bu RAM şu an piyasada yok, tavsiyem elinizdeki ürünü satıp 2x8'lik bir kit almanız olur.
beeeeeeeerkay Femtopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #5 Maximum dedi: Bu RAM şu an piyasada yok, tavsiyem elinizdeki ürünü satıp 2x8'lik bir kit almanız olur. Genişletmek için tıkla... Satabileceğim bir yer önerir misiniz peki?
Maximum dedi: Bu RAM şu an piyasada yok, tavsiyem elinizdeki ürünü satıp 2x8'lik bir kit almanız olur. Genişletmek için tıkla... Satabileceğim bir yer önerir misiniz peki?
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #6 beeeeeeeerkay dedi: Satabileceğim bir yer önerir misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Letgo ve Sahibinden dışında forumlarda ilan açabilirsiniz. Ürünüz kaliteli, ilgilenen olur mutlaka.
beeeeeeeerkay dedi: Satabileceğim bir yer önerir misiniz peki? Genişletmek için tıkla... Letgo ve Sahibinden dışında forumlarda ilan açabilirsiniz. Ürünüz kaliteli, ilgilenen olur mutlaka.
beeeeeeeerkay Femtopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #7 Maximum dedi: Letgo ve Sahibinden dışında forumlarda ilan açabilirsiniz. Ürünüz kaliteli, ilgilenen olur mutlaka. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu konulara pek hakim değilim. Kaç tl bandında satmamı önerirsiniz?
Maximum dedi: Letgo ve Sahibinden dışında forumlarda ilan açabilirsiniz. Ürünüz kaliteli, ilgilenen olur mutlaka. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, bu konulara pek hakim değilim. Kaç tl bandında satmamı önerirsiniz?
Maximum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2018 Mesajlar 1.944 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2022 #8 beeeeeeeerkay dedi: Teşekkürler, bu konulara pek hakim değilim. Kaç tl bandında satmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız yardımcı olurlar, ben çok hakim değilim 2. el RAM pazarına.
beeeeeeeerkay dedi: Teşekkürler, bu konulara pek hakim değilim. Kaç tl bandında satmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız yardımcı olurlar, ben çok hakim değilim 2. el RAM pazarına.