sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 23 Ağustos 2021 #1 Normalde fiyatı 250-260 TL dolaylarında gezen tuş takımı Amazon’da 199 TL’ye düştü. HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Klavyesi US layout olan ben.
Normalde fiyatı 250-260 TL dolaylarında gezen tuş takımı Amazon’da 199 TL’ye düştü. HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX ABS Pudding Keycaps TR Tuş Takımı HKCPXA-BK-TU/G : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Klavyesi US layout olan ben.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 23 Ağustos 2021 #2 Corsair K68'te duzgun durur mu? Farkli keycapleri vardi diye hatirliyorum.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.683 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 23 Ağustos 2021 #3 Dark Lord of the Sith dedi: Corsair K68'te duzgun durur mu? Farkli keycapleri vardi diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım uyumsuz. HyperX'e göre olanı Ali'den aldım bazı tuşlar uymadı, karışık şekilde kullanıyorum.
Dark Lord of the Sith dedi: Corsair K68'te duzgun durur mu? Farkli keycapleri vardi diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... Sanırım uyumsuz. HyperX'e göre olanı Ali'den aldım bazı tuşlar uymadı, karışık şekilde kullanıyorum.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 23 Ağustos 2021 #4 Puding ketçap diye okudum nedense. Bu ürün hakkında birkaç kullanıcı beğenmemişti kalitesinden veya uyumsuzluktan ötürüydü.
Puding ketçap diye okudum nedense. Bu ürün hakkında birkaç kullanıcı beğenmemişti kalitesinden veya uyumsuzluktan ötürüydü.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 23 Ağustos 2021 #5 Dark Lord of the Sith dedi: Corsair K68'te duzgun durur mu? Farkli keycapleri vardi diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... 4 adet tuş farkediyormuş, yorumlarda belirten bir kullanıcı var. Lady Hellbender dedi: Puding ketçap diye okudum nedense. Bu ürün hakkında birkaç kullanıcı beğenmemişti kalitesinden veya uyumsuzluktan ötürüydü. Genişletmek için tıkla... Uyumsuzluk araştırılıp alınmalı ama ek tuşu olmayan TR layout klavyelerin %90’ına uyar. Kalitesi de genel olarak beğeniliyor.
Dark Lord of the Sith dedi: Corsair K68'te duzgun durur mu? Farkli keycapleri vardi diye hatirliyorum. Genişletmek için tıkla... 4 adet tuş farkediyormuş, yorumlarda belirten bir kullanıcı var. Lady Hellbender dedi: Puding ketçap diye okudum nedense. Bu ürün hakkında birkaç kullanıcı beğenmemişti kalitesinden veya uyumsuzluktan ötürüydü. Genişletmek için tıkla... Uyumsuzluk araştırılıp alınmalı ama ek tuşu olmayan TR layout klavyelerin %90’ına uyar. Kalitesi de genel olarak beğeniliyor.
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 23 Ağustos 2021 #6 sp33d dedi: Uyumsuzluk araştırılıp alınmalı ama ek tuşu olmayan TR layout klavyelerin %90’ına uyar. Kalitesi de genel olarak beğeniliyor. Genişletmek için tıkla... Açıkçası uyumlu olan veya olmayan klavyelerin listesini çıkartmak lazım, alacak kişilerin en azından yararı olabilir. Mutlaka bi' yerde kaynak vardır.
sp33d dedi: Uyumsuzluk araştırılıp alınmalı ama ek tuşu olmayan TR layout klavyelerin %90’ına uyar. Kalitesi de genel olarak beğeniliyor. Genişletmek için tıkla... Açıkçası uyumlu olan veya olmayan klavyelerin listesini çıkartmak lazım, alacak kişilerin en azından yararı olabilir. Mutlaka bi' yerde kaynak vardır.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 23 Ağustos 2021 #7 Lady Hellbender dedi: Açıkçası uyumlu olan veya olmayan klavyelerin listesini çıkartmak lazım, alacak kişilerin en azından yararı olabilir. Mutlaka bi' yerde kaynak vardır. Genişletmek için tıkla... Birkaç istisna hariç ISO Layout'a sahip her klavyeye uyar.
Lady Hellbender dedi: Açıkçası uyumlu olan veya olmayan klavyelerin listesini çıkartmak lazım, alacak kişilerin en azından yararı olabilir. Mutlaka bi' yerde kaynak vardır. Genişletmek için tıkla... Birkaç istisna hariç ISO Layout'a sahip her klavyeye uyar.
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.957 Makaleler 3 Çözümler 16 24 Ağustos 2021 #8 ROG Strix Flare'e uyar mı?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 24 Ağustos 2021 #9 Beyaz rengi olsa dusunmeden alacaktim.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.229 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 24 Ağustos 2021 #10 Ali Pınar dedi: Beyaz rengi olsa dusunmeden alacaktim. Genişletmek için tıkla... Var, ancak US layout ve 275 TL. Amazon Germany satıyor. HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Paytak Penguen dedi: ROG Strix Flare'e uyar mı? Genişletmek için tıkla... Görsellerden baktığım kadarıyla uyması lazım.
Ali Pınar dedi: Beyaz rengi olsa dusunmeden alacaktim. Genişletmek için tıkla... Var, ancak US layout ve 275 TL. Amazon Germany satıyor. HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Paytak Penguen dedi: ROG Strix Flare'e uyar mı? Genişletmek için tıkla... Görsellerden baktığım kadarıyla uyması lazım.