P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.952 Makaleler 3 Çözümler 16 24 Ağustos 2021 #11 sp33d dedi: Var, ancak US layout ve 275 TL. Amazon Germany satıyor. HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Görsellerden baktığım kadarıyla uyması lazım. Genişletmek için tıkla... Bana da uyar gibi geldi. 200 liraya değer mi diye düşünüyorum şimdi.
sp33d dedi: Var, ancak US layout ve 275 TL. Amazon Germany satıyor. HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar HyperX HKCPXP-WT-US/G Puding Tuş Kapakları, Tam Tuş Seti, Türkçe (ABD) Düzeni, 104 Anahtar Arkadan Aydınlatmalı OEM Profili, Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr Görsellerden baktığım kadarıyla uyması lazım. Genişletmek için tıkla... Bana da uyar gibi geldi. 200 liraya değer mi diye düşünüyorum şimdi.
sp33d Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 2.227 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer İstanbul 24 Ağustos 2021 #12 Paytak Penguen dedi: Bana da uyar gibi geldi. 200 liraya değer mi diye düşünüyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Tuşlarınızda aşınma vesaire varsa alın bence, üstelik RGB'ye de katkısı büyük bu pudding tuşların.
Paytak Penguen dedi: Bana da uyar gibi geldi. 200 liraya değer mi diye düşünüyorum şimdi. Genişletmek için tıkla... Tuşlarınızda aşınma vesaire varsa alın bence, üstelik RGB'ye de katkısı büyük bu pudding tuşların.