Fingertip tutuş fotosu beklemeyin ama sizin için kendimce artısı eksisi açıklayayım.
Artıları:
+ Ergonomisi aşırı rahat (palm ve fingertip arası bir tutuşum var, elim orta boyda denebilir)
+ Sensör ya da bağlantı konusunda FPS oyunlarında hızlıca sürüklemelerde bile bir sıkıntı yaşamadım.
+ RGB'sine rağmen şarjı 1 hafta götürüyor (RGB bende %50 parlaklıkta ve bir süre kullanmazsam kendini tasarrufa alıyor).
+ Skatezlerinin kayması konusunda bir problemim yok ama buz pateni de yapıyor diyemem. Olması gerektiği gibi kayıyor bence.
+ Kablolu kullanırken de kablosu engel olmuyor.
+ Yan butonları güzel bir konumda.
+ Kapayıp açmalarda hızlıca bağlanıyor.
+ Tıklama hissiyatı daha tok ve sağlam hissettiriyor. Logitech'e göre kıyaslarsam, kazara tıklama ihtimali daha az bunda. Kısa sürede bozulacakmış gibi durmuyor tuşları.
Eksileri:
- Yazılımı böyle her an sıkıntı çıkaracakmış gibi duruyor ama genel olarak düzgün çalışıyor. Tek bir sıkıntı yaşadım, o da mouse arada bir kendini default olarak 800 DPI'a ayarlıyordu. Bunu da yazılımdan kalan DPI değerlerini silerek, kendim için uygun olan ayarı atayarak çözdüm.
- Skatezlerin çevresine biraz toz topluyor.
- Bluetooth yok.
- Kullanırken yok ama bazı hareketlerde (fareyi ekranın en altına uzunca sürüklemek gibi, ben biraz elimde sıkıştırarak sürükleyebiliyorum) ufak gıcırdama oluyor ama çok az bir ses. Bilmiyorum beni rahatsız etmedi fakat çok takan insanlar oluyor en ufak sese.
Fiyat yorumu da yapacak olursam bu fareye 1400-1500₺ üzeri verilmez gibi. Üzmez ama ederi bu bence.