Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 18 Mayıs 2021 #1 Ngeunity yazılımı fareyi görmüyor. Ürünü Amazon'dan aldım. Eskiden görüyordu format attıktan sonra algılamamaya başladı.
Ngeunity yazılımı fareyi görmüyor. Ürünü Amazon'dan aldım. Eskiden görüyordu format attıktan sonra algılamamaya başladı.
Çözüm MoonKnight21 18 Mayıs 2021 Windows ayarlarından bölge ve dili İngilizce(Amerikan) yapmanız gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı çözümünü araştırırken öğrendim.
Windows ayarlarından bölge ve dili İngilizce(Amerikan) yapmanız gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı çözümünü araştırırken öğrendim.
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Mayıs 2021 #2 Windows ayarlarından bölge ve dili İngilizce(Amerikan) yapmanız gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı çözümünü araştırırken öğrendim. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows ayarlarından bölge ve dili İngilizce(Amerikan) yapmanız gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı çözümünü araştırırken öğrendim.
TheForment Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 1.823 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #3 Hocam bilgisayarı komple ABD'ye alın klavye vs kaldırın uygulamayı sonra tekrar indirin fareyi de çıkar tak yapınca görüyor lakin bölge ABD olmadıkça uygulama görmüyor fareyi alınca görüyor saçma bir durum her ayar yapacağım da ABD'ye dönüyor PC. Artı 0 Eksi
Hocam bilgisayarı komple ABD'ye alın klavye vs kaldırın uygulamayı sonra tekrar indirin fareyi de çıkar tak yapınca görüyor lakin bölge ABD olmadıkça uygulama görmüyor fareyi alınca görüyor saçma bir durum her ayar yapacağım da ABD'ye dönüyor PC.
KS KS Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 18 Mayıs 2021 #4 MoonKnight21 dedi: Windows ayarlarından bölge ve dili İngilizce(amerikan) yapmanız gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı çözümünü araştırırken öğrendim. Genişletmek için tıkla... Türkçeyken okuyordu. Bir kaldırıp mouse takılı değilken deneyeyim. Artı 0 Eksi
MoonKnight21 dedi: Windows ayarlarından bölge ve dili İngilizce(amerikan) yapmanız gerekiyor. Aynı sorun bende de vardı çözümünü araştırırken öğrendim. Genişletmek için tıkla... Türkçeyken okuyordu. Bir kaldırıp mouse takılı değilken deneyeyim.
MoonKnight21 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 1.325 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Mayıs 2021 #5 Gripen dedi: Türkçeyken okuyordu. Bir kaldırıp mouse takılı değilken deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın son güncellemesinden sonra bu problem oluyor maalesef. Artı 0 Eksi
Gripen dedi: Türkçeyken okuyordu. Bir kaldırıp mouse takılı değilken deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Uygulamanın son güncellemesinden sonra bu problem oluyor maalesef.
KS KS Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 18 Mayıs 2021 #6 MoonKnight21 dedi: Uygulamanın son güncellemesinden sonra bu problem oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... anladım o zaman amerikan ingilizcesi yapayım bilgisayarı MoonKnight21 dedi: Uygulamanın son güncellemesinden sonra bu problem oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederim. Son düzenleme: 18 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
MoonKnight21 dedi: Uygulamanın son güncellemesinden sonra bu problem oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... anladım o zaman amerikan ingilizcesi yapayım bilgisayarı MoonKnight21 dedi: Uygulamanın son güncellemesinden sonra bu problem oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Düzeldi teşekkür ederim.