Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 8 Mart 2021 #11 TÇB dedi: MX 518 büyük bir fare. Palm tutmuyorsanız almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Zaten süpheli yaklaşıyorum. Görünüşe önem veren biriyim. Odamın güzel görünmesini isterim. Mx 518'i pek sevmedim o yüzden.
TÇB dedi: MX 518 büyük bir fare. Palm tutmuyorsanız almanızı önermem. Genişletmek için tıkla... Zaten süpheli yaklaşıyorum. Görünüşe önem veren biriyim. Odamın güzel görünmesini isterim. Mx 518'i pek sevmedim o yüzden.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 8 Mart 2021 #12 O zaman hangisini beğendiyseniz onu alın derim.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 8 Mart 2021 #13 TÇB dedi: O zaman hangisini beğendiyseniz onu alın derim. Genişletmek için tıkla... O zaman HyperX alıcağım muhtemelen
TÇB dedi: O zaman hangisini beğendiyseniz onu alın derim. Genişletmek için tıkla... O zaman HyperX alıcağım muhtemelen
W WaIter White Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ağustos 2020 Mesajlar 7.794 Makaleler 1 Çözümler 6 8 Mart 2021 #14 Palm grip tuttuğunuz için MX518 size uygun lakin görünüşünü sevmediyseniz almanızı önermem. HP Omen 600’e bakabilirsiniz.
Palm grip tuttuğunuz için MX518 size uygun lakin görünüşünü sevmediyseniz almanızı önermem. HP Omen 600’e bakabilirsiniz.
Gripen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Temmuz 2019 Mesajlar 1.029 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Yoklukta. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :D:D:D 8 Mart 2021 #15 WaIter White dedi: Palm grip tuttuğunuz için MX518 size uygun lakin görünüşünü sevmediyseniz almanızı önermem. HP Omen 600’e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etrafımda Omen öneren çok oldu. Denemişliğim var o mouseyi. Elim rahat edemiyor. Teşekkür ederim öneriniz için. HyperX PulseFire Core aldım. Yarın elime ulaşacak. Herkese teşekkürler. Son düzenleme: 9 Mart 2021
WaIter White dedi: Palm grip tuttuğunuz için MX518 size uygun lakin görünüşünü sevmediyseniz almanızı önermem. HP Omen 600’e bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Etrafımda Omen öneren çok oldu. Denemişliğim var o mouseyi. Elim rahat edemiyor. Teşekkür ederim öneriniz için. HyperX PulseFire Core aldım. Yarın elime ulaşacak. Herkese teşekkürler.