rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #1 HyperX Pulsefire Core mi Corsair Katar Pro mu daha iyidir?
Ardaaa11 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 7.610 Çözümler 6 Yer Mordor 23 Şubat 2021 #2 Katar Pro'nun sensörü daha iyi, bir mouse için en önemli şeyin sensör olduğunu düşünürsek Katar Pro önde. Tabii ergonomi de önemli fakat herkesin eli farklı.
Katar Pro'nun sensörü daha iyi, bir mouse için en önemli şeyin sensör olduğunu düşünürsek Katar Pro önde. Tabii ergonomi de önemli fakat herkesin eli farklı.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #3 İkisinin de aynı sensörü var diye biliyorum. Corsair'in yazılımı daha kullanışlı. Ve Katar Pro çok daha hafif. Katar Pro alırdım ben.
İkisinin de aynı sensörü var diye biliyorum. Corsair'in yazılımı daha kullanışlı. Ve Katar Pro çok daha hafif. Katar Pro alırdım ben.
rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #4 Ardaaa11 dedi: Katar Pro'nun sensörü daha iyi, bir mouse için en önemli şeyin sensör olduğunu düşünürsek Katar Pro önde. Tabii ergonomi de önemli fakat herkesin eli farklı. Genişletmek için tıkla... mutlu pide dedi: İkisinin de aynı sensörü var diye biliyorum. Corsair'in yazılımı daha kullanışlı. Ve Katar Pro çok daha hafif. Katar Pro alırdım ben. Genişletmek için tıkla... Arada hatrı sayılır bir fiyat farkı da vardı. Katar Pro aldım ben incehesap.com'dan 159 TL ye geldi. Teşekkürler.
Ardaaa11 dedi: Katar Pro'nun sensörü daha iyi, bir mouse için en önemli şeyin sensör olduğunu düşünürsek Katar Pro önde. Tabii ergonomi de önemli fakat herkesin eli farklı. Genişletmek için tıkla... mutlu pide dedi: İkisinin de aynı sensörü var diye biliyorum. Corsair'in yazılımı daha kullanışlı. Ve Katar Pro çok daha hafif. Katar Pro alırdım ben. Genişletmek için tıkla... Arada hatrı sayılır bir fiyat farkı da vardı. Katar Pro aldım ben incehesap.com'dan 159 TL ye geldi. Teşekkürler.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #5 rapzeR dedi: Arada hatrı sayılır bir fiyat farkı da vardı. Katar Pro aldım ben incehesap.com'dan 159 TL ye geldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel fiyata almışsınız.
rapzeR dedi: Arada hatrı sayılır bir fiyat farkı da vardı. Katar Pro aldım ben incehesap.com'dan 159 TL ye geldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun. Güzel fiyata almışsınız.
rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #6 mutlu pide dedi: Hayırlı olsun. Güzel fiyata almışsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler