Kablosuz istiyorsunuz sanırım. İllaki HyperX olsun diyorsanız dart yerine PulseFire haste alın.
![]()
HyperX Haste Wireless Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Haste Wireless Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Haste Wireless Mouse özelliklerini incele, 2.309,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DPI tutarsızlığı tek eksisi. Onu da kendiniz ayarlarsınız. Dart'a göre daha hafif ve Switch'leri daha iyi.
Tuş basmama veya gecikme gibi bir sorunu yok. Nerede gördünüz bilmiyorum. Kronik bir sorunu da yok mouse'un. Tek eksisi dediğim gibi DPI tutarsızlığı. Onu da kendiniz yazılımdan ayarlarsınız zaten.Bu mouse bakmıştım tuş basmama gecikme gibi birçok hatası mevcut o yüzden bunu tercih ettim zaten kablolusu hakkında bir bilgim yok.
Ben kablolusunu 1-2 aydır falan kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim şuanlık.Bu mouse bakmıştım tuş basmama gecikme gibi birçok hatası mevcut o yüzden bunu tercih ettim zaten kablolusu hakkında bir bilgim yok.
Tuş basmama veya gecikme gibi bir sorunu yok. Nerede gördünüz bilmiyorum. Kronik bir sorunu da yok farenin. Tek eksisi dediğim gibi DPI tutarsızlığı. Onu da kendiniz yazılımdan ayarlarsınız zaten.
Ben kablolusunu 1-2 aydır falan kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim şu anlık.
Ben kablolusunu 1-2 aydır falan kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntısını görmedim şu anlık.
Kablolusu sorunsuz. Kablosuzda da DPI tutarsızlığı dışında bir problem yok. Forumda araştırdım da bulamadım bunları diyen arkadaşı. Zaten 2-3 kişinin demesiyle kronik sorun sayılmaz.Technopat da başka bir konuda görmüştüm Wireless modelinin öyle sıkıntılarının olduğunu.
Kablolusunda bir sıkıntı yok zaten Wireless modelinde sıkıntılar mevcut.
Kablolusunda bir sıkıntı yok zaten Wireless modelinde sıkıntılar mevcut.
Kablolusu sorunsuz. Kablosuzda da DPI tutarsızlığı dışında bir problem yok. Forumda araştırdım da bulamadım bunları diyen arkadaşı. Zaten 2-3 kişinin demesiyle kronik sorun sayılmaz.
Bende de HyperX set var.
Haste kablolu mouse.
Alloy Origins Core klavye.
Cloud 2 kablolu kulaklık.
Güzel set oluyor tavsiye ederim.
Bende de HyperX set var.
Haste kablolu mouse.
Alloy Origins Core klavye.
Cloud 2 kablolu kulaklık.
Güzel set oluyor tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.