Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.283 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Ağustos 2022 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bence fiyatı gayet iyi, Rival 3 WR ve G305 gibi ürünlerden çok daha iyi.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Bence fiyatı gayet iyi, Rival 3 WR ve G305 gibi ürünlerden çok daha iyi.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #2 Rival 5 alacaktım 1-2 güne fakat bu ürüne bu fiyat çok iyi, sizce ne yapmalıyım? Biraz araştırınca ürün yorumlarında sol tık ve scroll şikayeti çok. Son düzenleme: 11 Ağustos 2022
Rival 5 alacaktım 1-2 güne fakat bu ürüne bu fiyat çok iyi, sizce ne yapmalıyım? Biraz araştırınca ürün yorumlarında sol tık ve scroll şikayeti çok.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.283 Makaleler 42 Çözümler 274 11 Ağustos 2022 #3 @Liberte Sergen benzer yorumlar benim kullandığım Pulsefire Raid için de vardı ancja ben çok memnunum.
@Liberte Sergen benzer yorumlar benim kullandığım Pulsefire Raid için de vardı ancja ben çok memnunum.
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 596 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #4 Almayı düşünüyorum ama bu fiyatlara bundan iyisi var mıdır arkadaşlar?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #5 Nartive dedi: Almayı düşünüyorum ama bu fiyatlara bundan iyisi var mıdır arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olarak yok daha iyisi. Mithat Berhan dedi: @Liberte Sergen benzer yorumlar benim kullandığım PulseFire Raid için de vardı ancja ben çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Rival 5 deneyeceğim yine de sağ olun.
Nartive dedi: Almayı düşünüyorum ama bu fiyatlara bundan iyisi var mıdır arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Kablosuz olarak yok daha iyisi. Mithat Berhan dedi: @Liberte Sergen benzer yorumlar benim kullandığım PulseFire Raid için de vardı ancja ben çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum Rival 5 deneyeceğim yine de sağ olun.
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 596 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #6 Liberte Sergen dedi: Kablosuz olarak yok daha iyisi. Bilmiyorum Rival 5 deneyeceğim yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler hocam zaten bende kablosuz mouse arıyorum sanırım alacağım.
Liberte Sergen dedi: Kablosuz olarak yok daha iyisi. Bilmiyorum Rival 5 deneyeceğim yine de sağ olun. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler hocam zaten bende kablosuz mouse arıyorum sanırım alacağım.
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #7 Nartive dedi: Yanıtınız için teşekkürler hocam zaten bende kablosuz mouse arıyorum sanırım alacağım. Genişletmek için tıkla... Eliniz küçükse G305 daha mantıklı ama eğer orta-büyük bir ele sahipseniz bu daha iyi.
Nartive dedi: Yanıtınız için teşekkürler hocam zaten bende kablosuz mouse arıyorum sanırım alacağım. Genişletmek için tıkla... Eliniz küçükse G305 daha mantıklı ama eğer orta-büyük bir ele sahipseniz bu daha iyi.
Nartive Hectopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 596 Çözümler 2 11 Ağustos 2022 #8 Liberte Sergen dedi: Eliniz küçükse G305 daha mantıklı ama eğer orta-büyük bir ele sahipseniz bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Büyük hocam. Bunu tercih edeceğim, tekrar teşekkürler.
Liberte Sergen dedi: Eliniz küçükse G305 daha mantıklı ama eğer orta-büyük bir ele sahipseniz bu daha iyi. Genişletmek için tıkla... Büyük hocam. Bunu tercih edeceğim, tekrar teşekkürler.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 11 Ağustos 2022 #9 Sabah Lenovo M600 almış bulundum. Ne diyorsunuz hangisi daha iyidir?
Liberte Sergen Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 9.085 Makaleler 16 Çözümler 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Ağustos 2022 #10 Birhibile dedi: Lan sabah Lenovo M600 almış bulundum. Ne diyorsunuz hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi.
Birhibile dedi: Lan sabah Lenovo M600 almış bulundum. Ne diyorsunuz hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Bu daha iyi.