M Marisquex Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 29 5 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar sorum başlıktadır , sizce bu ürün bu paraya değer mi? Yaklaşık 15-20 gün temiz kullanılmış. Son düzenleme: 5 Şubat 2018
Arkadaşlar sorum başlıktadır , sizce bu ürün bu paraya değer mi? Yaklaşık 15-20 gün temiz kullanılmış.
R rmqcrowleyy Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #2 Ben alınır diye düşünüyorum bu fiyata gayet güzel bir mouse.Tek sıkıntısı yazılım desteğinin olmaması ama çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu fiyat bandında zaten.
Ben alınır diye düşünüyorum bu fiyata gayet güzel bir mouse.Tek sıkıntısı yazılım desteğinin olmaması ama çok da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum bu fiyat bandında zaten.
OrhunCil Kilopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #3 2.el ürün alırken bence gidip denemelisin.
R rmqcrowleyy Hectopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2018 #4 OrhunCil dedi: 2.el ürün alırken bence gidip denemelisin. Genişletmek için tıkla... Dostum adam güven sıkıntım var mı demiş ? Bu paraya alınır mı demiş soru gayet net.
OrhunCil dedi: 2.el ürün alırken bence gidip denemelisin. Genişletmek için tıkla... Dostum adam güven sıkıntım var mı demiş ? Bu paraya alınır mı demiş soru gayet net.
TheMarksman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2015 Mesajlar 1.051 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2018 #5 Eğer üründe bir hata yoksa hiç beklemeden al derim. Pulsefire FPS'i ben de kullandım ve çok memnun kalmıştım.
Eğer üründe bir hata yoksa hiç beklemeden al derim. Pulsefire FPS'i ben de kullandım ve çok memnun kalmıştım.