HyperX Pulsefire FPS Pro alınır mı?

BroceV

Hectopat
Arkadaşlar elim bir tık büyük, 19.5 cm elim var ve bu fareyi kullananan arkadaşlar, bu mouse büyük ellere uygun mu veya o fiyat aralığında (200-300) arasında alternatif bir mouse önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Eliniz büyük ise ve avuç içi tutuşa sahipseniz Logitech MX518 Legendary, G402, Steelseries Rival 300s, Sensei 310
Pençe tutuş için Logitech G102, biraz ağır olmasına rağmen Corsair M65 PRO RGB, Gigabyte Aorus M2 ve HyperX Pulsefire Core. bu fareler biraz daha küçüktür fakat tutuş tarzınıza göre sizin için uygun olabilir.

HyperX Pulse Fire Fps de iyi bir fare fakat yan yüzeylerinin eğimi tutuşu oldukça zorlaştırıyor. Fare'yi sıklıkla tutarak kaldırıyorsanız sorun olabilir.

Hyperx pulsefire pro ile razer mamba elite arasında kaldım 155 liralık fark var arasında özellik olarak aynı seviyede razer nrmalde 600 falan ama şuan hepsiburada da 370 lira. Değer mi bu farka. Orta boy elim bu arada

Hyperx pulsefire fps pro Hero sensöre sahip 16000dpi. Büyük eller için uygun ve tam kavrayış şeklinde kullanıyorsanız ideal olacaktır. Yazılımını pek kullanışlı bulmuyorum. Malzeme kalitesi ve dayanıklığı hissiyatı iyidir alınabilir uygun fiyat varsa.

Tam kavrayış şeklinde kullanıyorum 215 lira fiyatı var şuan ve bu özelliklere göre çok iyi fiyatı. Aslında g502 hero düşünüyordum çok pahalı geldi vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…